Evenimentul ZileiPoliticaDRAGNEA a fost „LUCRAT”. TRĂDARE sau CONSPIRAȚIE. Întâlnirea de taină între doi miniștri și oamenii lui Iohannis

DRAGNEA a fost „LUCRAT”. TRĂDARE sau CONSPIRAȚIE. Întâlnirea de taină între doi miniștri și oamenii lui Iohannis

DRAGNEA a fost „LUCRAT”. TRĂDARE sau CONSPIRAȚIE. Întâlnirea de taină între doi miniștri și oamenii lui Iohannis
Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, şi ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, s-ar fi întâlnit în urmă cu câteva zile cu oamenii lui Iohannis pentru a discuta următoarea lor mutare.

Concluzia întâlnirii celor doi miniștri cu oamenii lui Klaus Iohannis ar fi ca cei doi să nu-şi dea demisiile din funcţii, potrivit jurnalistului Doru Buşcu.

„Pe surse, am aflat că a fost o întâlnire între interpuşi ai domnului Iohannis sau intermediari şi cei doi miniştri care acum sunt în funcţie, şi anume Lucian Şova de la Transporturi şi Paul Stănescu de la Dezvoltare.

Concluzia întâlnirii a fost că ei vor rămâne pe funcţie, ca dovadă, să spunem, intermediar a acestui fapt este refuzul celor doi de a pleca şi omisiunea a lui Iohannis de a-i revoca.

Astăzi, când a anunţat miniştrii care sunt revocaţi nu i-a menţionat pe cei doi. Care este situaţia? Dacă, de exemeplu, mâine sau poimâine sau când se hotărăşte, PSD-ul vrea să numească un nou ministru , să facă o nouă propunere la Ministerul Dezvoltării şi o nouă propunere la Ministerul Transporturilor, câtă vreme oamenii ăştia nu-şi dau demisia, câtă vreme ei există în poziţia legală de ministru, aceste nominalizări pot fi refuzate râzând de preşedintele Iohannis", a declarat, pentru MEDIAFAX, jurnalistul Doru Buşcu.


Accesează: