Alexandru Mațaev, originar din Republica Moldova, a fost concurent al emisiunii X Factor în 2013 și se pare că a convins-o pe fiica lui Liviu Dragnea să plece împreună în Statele Unite. 

Cei doi s-au cunoscut când acesta era concurent al emisiunii, ajungând până în finala X Factor.

Acesta era cuoscut în Republica Moldova înaintea emisiunii, participând și în țara natală la un concurs de talente unde a ajuns până în etapa finală.

Fiica lui Dragnea a devenit cunoscută după ce a filmat alaturi de iubitul ei pentru videoclipul piesei „Cu capul in nori”, chiar pe domeniul lui Liviu Dragnea din Alexandria. 

Liviu Dragnea şi-a ţinut întotdeauna la secret conacul construit pe patru locuri de casă în Alexandria. Imobilul situat pe strada Ion Creangă a fost ferit de ochii trecătorilor printr-un gard solid şi printr-o plasă de protecţie, în aşa fel încât casa, piscina sau terenul de tenis n-au putut fi văzute de niciun curios. 

Asta până când cântăreţul venit din Republica Moldova, Alex Maţaev, şi-a ales drept loc de filmare pentru noul său videoclip chiar conacul președintelui Camerei Deputaților.

 

Te-ar putea interesa și: