Evenimentul Zilei > Monden > Dovada că Andreea Bălan și-a refăcut viața! Diva, în brațele noului iubit. FOTO
Dovada că Andreea Bălan și-a refăcut viața! Diva, în brațele noului iubit. FOTO

Dovada că Andreea Bălan și-a refăcut viața! Diva, în brațele noului iubit. FOTO

Andreea Bălan s-a decis să nu se mai ascundă de nimeni și să plece la mare cu noul ei iubit.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au petrecut împreună, weekend-ul trecut, în Vama Veche.

Sâmbătă seara, Andreea și Tiberiu Argint au ieșit la „inspecție”, în speranța că vor găsi un club în aer liber pe placul lor, dar în care să fie și o atmosferă pe măsură. După câteva minute, l-au reperat și au intrat în el ținându-se de mână, după o odihnă de câteva minute pe nisip. În interior, artista a băut un cocktail, în timp ce partenerul ei a optat pentru puțin vin, anunță cancan.ro.

Apoi, cei doi au dansat, s-au îmbrățișat și s-au sărutat cu foc.

„E greu cu unul, d-apoi cu doi!” Ce-a vrut, de fapt, să-i transmită Andreea Bălan lui Burcea

În mai, Andreea Bălan a postat un vlog pe contul ei de Youtube, în care a vorbit despre momentele dificile din familia sa.

Vedeta spunea că îi este greu cu cele două fetițe, deși mama sa s-a mutat la ea ca să o ajute, plus că are și bonă.

„Da, nu este ușor să ai doi copii, trei… E greu cu unul, d-apoi cu doi. Dar, este foarte important să fii pozitiv, să ai ajutor și să accepți ajutor în jurul tău. O am pe mama mea, avem și o bonă care vine dimineața.

Dar, de la ora trei încocolo, sunt doar eu cu mama până seara târziu și este destul de dificil. Mai ales în această pandemie, a trebuit să le găsim tot felul de activități, nemergând la grădiniță Ella. (…).

Dar, este foarte frumos! Eu întotdeauna mi-am dorit doi copii, așa că: mă bucur de ele și le iubesc enorm. Și îmi doresc ca ele să fie sănătoase și fericite”, a spus Andreea Bălan pe YouTube.

Potrivit celor de la wowbiz, divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea va fi extrem de dificil deoarece artista vrea custodie totală pentru fetiţe.

„Andreea Bălan vrea custodie totală a celor două fetițe și vrea să demonstreze că George Burcea nu este un tată potrivit pentru ele, că a consumat droguri și că are ieșiri discutabile și controversate pe conturile de socializare. Mai mult, pentru că a fost jignită și eforturile făcute de ea în relație, timp de atâția ani, inclusiv cele financiare, au fost considerabile, vrea ca George Burcea să plătească pensie alimentară. Nu are nevoie de banii lui, dar vrea să îl învețe să fie responsabil”, anunță wowbiz.

sursa: cancan

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: