Surorile, în vârstă de 23 de ani, care s-au născut la 12 minute una de cealaltă, au declarat că nu şi-au planificat să rămână însărcinate în acelaşi timp, informează The Courier-Post, citat de Daily Mail. Jonathan, băieţelul lui Danielle s-a năsut marţea tecută la 7.43, iar Maximus, fiul lui Nicole, 13 minute mai târziu, în ciuda faptului că mama sa era programată să nască de-abia peste două săptămâni.
Copiii, concepuţi la câteva săptămâni distanţă
“Cred că este o întâmplare ciudată ce ţine de comunicarea dintre gemeni”, a declarat Nicole. Mama gemenelor, Lisa Fisher, care s-a a alergat continuu între cele două săli de naştere a spus doar “Este incredebil”. Danielle şi iubitul el, Corey Flanigan au fost primii care au anunţat familia că vor avea un copil. Nicole şi prietenul ei, Greg Woodman au aflat la câteva săptămâni distanţă că şi ei aşteaptă un copil, însă au decis să păstreze vestea doar pentru ei pentru câteva luni.
Travalii de 20 de ore, respecitv 20 de minute
În condiţiile în care datele la care erau programate să nască erau la mai multe săptămâni distanţă, surorile nu se aşteptau ca cei doi băieţi să se nască la mai puţin de două săptămâni unul de celălalt. Danielle trecuse de data la care ar fi trebuit să nască şi naşterea i-a fost provocată cu o zi înainte ca surorii ei să i se rupă apa. Danielle a avut un travalui de 20 de ore, iar Nicole a născut în doar 20 de minute.