Evenimentul ZileiInternationalLUMEA ÎN ALERTĂ. Donald Trump ARE CODURILE NUCLEARE. Barack Obama şi REPLICA PANICATĂ în care se SPUNE TOTUL despre MOMENTUL CRITIC

LUMEA ÎN ALERTĂ. Donald Trump ARE CODURILE NUCLEARE. Barack Obama şi REPLICA PANICATĂ în care se SPUNE TOTUL despre MOMENTUL CRITIC

LUMEA ÎN ALERTĂ. Donald Trump ARE CODURILE NUCLEARE. Barack Obama şi REPLICA PANICATĂ în care se SPUNE TOTUL despre MOMENTUL CRITIC
Lumea în alertă. Donald Trump are codurile nucleare.

Înainte de a fi învestit preşedinte al SUA, Donald Trump a fost deja informat în privinţa modului prin care ar putea ordona un atac nuclear, conform Politico.

Prin această procedură trece fiecare preşedinte al Statelor Unite, dar cu toate acestea niciunul dintre oficialii americani sau ai lui Trump nu poate confirma data şi locul exact unde a avut loc instructajul.

”Este un moment lucid. Care defineşte obligaţia fundamentală pe care o deţii”, a declarat Andrew Card, fost şef de Cabinet al lui George W. Bush.

”Cum poţi să ai încredere ca acesta să deţină codurile de activare ale arsenalului nuclear?”, se întreba Barack Obama despre Donald Trump, în cadrul unui eveniment de campanie.

În continuare, Trump va fi însoţit oriunde de un ajutor militar ce va avea asupra sa o valiză de 20 kg. Aceasta conţine coduri, planuri de război şi dispozitive de comunicare ce pot fi folosite în cadrul unui eventual război nuclear.

În legătură cu momentul ce poate pune în pericol însăşi existenţa omenirii, Trump a primit cele mai bune sfaturi de la oficiali ai securităţii naţionale, care l-au instruit pe în privinţa paşilor pe care ar trebui să-i facă pentru a putea lansa un atac nuclear.

În privinţa acestui instructaj, un purtător de cuvânt al lui Barack Obama a afirmat ”că fiecare pas trebuie să asigure un transfer pacifist al puterii de la un preşedinte la altul”.

 

 


Accesează: