Evenimentul Zilei > Actualitate > DOLIU imens în lumea INTERLOPĂ. Unul dintre cei mai TEMUŢI lider de CLAN, a MURIT
DOLIU imens în lumea INTERLOPĂ. Unul dintre cei mai TEMUŢI lider de CLAN, a MURIT

DOLIU imens în lumea INTERLOPĂ. Unul dintre cei mai TEMUŢI lider de CLAN, a MURIT

Celebrul Sofian, lider al temutului clan bucureștean Toboșarii, a murit. Sofian a început ca hoț de buzunare, în cartierul Ferentari, devenind apoi un apropiat al lui Fane Spoitoru.

Sofian şi-a făcut mereu dreptate singur şi s-a implicat în numeroase lupte de stradă. Potrivit unor prieteni ai acestuia, Sofian era plecat la furat cu Fane Spoitoru în Germania, atunci când a intrat în conflict cu un grup de neonaziști. Grupul obișnuia să atace pe stradă și să bată imigranții români.

Cei doi au scos cuțitele și i-au înjunghiat pe agresori în văzul lumii, incident care a fost extrem de mediatizat atunci în Germania de Vest.

Ultimul supraviețuitor al generației sale, Sofian a murit la sfârșitul săptămânii trecute, iar vestea s-a răspândit pe rețelele de socializare, une curg mesajele de condoleanțe, scrie cancan.ro.

Prietenul său, Fane Spoitoru a murit pe 7 aprilie 2016, într-un spital din Israel, în urma unei comoţii cerebrale. Pe numele său adevărat Ion Titişor, fostul lider al lumii interlope a mai avut probleme grave de sănătate. Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa, de acelaşi medic care i-a salvat viaţa şi în anii ’90, când a fost împuşcat de poliţistul Nelu Florea, plutonierul căruia Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie ninja.