Evenimentul Zilei > Monden > Doliu în lumea cinematografiei! S-a stins din viață după ce a luptat mai bine de 10 ani cu o boală grea
Doliu în lumea cinematografiei! S-a stins din viață după ce a luptat mai bine de 10 ani cu o boală grea

Doliu în lumea cinematografiei! S-a stins din viață după ce a luptat mai bine de 10 ani cu o boală grea

Începutul de săptămână aduce vești triste pentru lumea cinematografiei. Actorul Art LaFleur, cunoscut pentru rolul ui Babe Ruth, legendarul jucător de baseball, în „The Sandlot”, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de soția acestuia, pe rețelele de socializare.

Lumea cinematografiei este în doliu. Din păcate, actorul Art LaFleur s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani, după ce s-a luptat mai bine de 10 ani cu o boală necruțătoare. El a devenit celebru în întreaga lume datorită rolului pe care la primit în filmul „The Sandlot”, povestea jucător de baseball Babe Ruth. Tristul anunț a fost făcut de soția regretatului actor.

Shelly LaFleur a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant, în care susține că regretatul ei soț a fost totul pentru ea și au avut parte de o căsnicie fericită care a durat 43 de ani. Din păcate, acesta s-a stins din viață, fiind răpus de boala Parkinson. Timp de mai bine de 10 ani a încercat să o ducă pe picioare, însă organismul a cedat în cele din urmă.

„Am fost foarte norocoasă să am o relație de 43 de ani cu un bărbat care m-a prețuit și pe care l-am adorat. Art era mai important decât viața și însemna totul pentru noi.

A fost un om generos și altruist care a continuat cu actoria, dar, mai important, era ce reprezenta pentru familia și prietenii săi”, a transmis Shelly LaFleur, soția regretatului actor, pe rețele de socializare.

Vestea morții lui Art LaFleur a provocat durere în sufletele celor apropiați actorului. Acesta s-a stins din viață pe 17 noiembrie, în casa sa din Los Angeles. Conform informațiilor transmise de publicația The Sun, acesta a făcut glume și a fost pozitiv până în momentul în care și-a dat ultima suflare.

Rolul lui Babe Ruth, legendarul jucător de baseball, în „The Sandlot”, l-a făcut celebru în toată lumea, însă acesta nu a fost singura producție în care actorul a jucat. Art LaFleur a debutat în actorie în 1975 și apare pe distribuția mai multor seriale tv, printre care „Charlie’s Angels”, „M * A * S * H”, „Home Improvement”, „Matlock”, „Boy Meets World”, „JAG” și „Malcolm”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: