Evenimentul Zilei > Actualitate > Doi oameni au murit de frig în județul Alba
Doi oameni au murit de frig în județul Alba

Doi oameni au murit de frig în județul Alba

Un bărbat de 72 de ani şi o femeie în vârstă de 44 de ani din comuna Sălciua de Jos, județul Alba, au fost găsiţi decedaţi, la câteva zeci de metri distanţă unul de celălalt, la un kilometru distanţă de DN 75, o posibilă cauză a morţii acestora fiind hipotermia.

Cele două persoane au fost văzute în viaţă ultima dată în cursul serii de sâmbătă, în mai multe localuri din Sălciua de Jos, unde au consumat băuturi alcoolice, şi de unde au plecat împreună,  spre locuinţa bărbatului,amândoi fiind băuți.
Aseară, cadavrele celor doi au fost găsite în locul Valea Sălciuţii, la o distanţă de aproximativ 30 de metri între ele. Cadavrul femeii a fost găsit lângă malul unui pârâu, iar cel al bărbatului, în apropiere de imobilul în care locuia.
Urmează ca necropsia să stabilească dacă moartea celor doi a survenit din cauza hipotermiei. În zonă stratul de zăpadă este de aproximativ 30 de centimetri.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: