DN 2, primul în top

DN 2, primul în top

BILANŢ. DN 2 a rămas primul în top la numărul de victime rutiere, cu 24 de morţi, în timp ce pe DN 1 şi DN 7 numărul accidentelor a scăzut.

Aşa arată statisticile poliţiei la sfârşitul campaniei de reducere a riscului rutier pe cele trei drumuri naţionale, considerate până acum şi cele mai periculoase. Dacă, pe DN 1, numărul accidentelor s-a redus, în numai două luni şi jumătate, de la 77 la 50, DN 7 are la „activ“ 49 de accidente grave, comparativ cu 71 anul trecut. În perioada 16 iunie- 31 august, cei peste 600 de poliţişti care au participat la campanie au bifat pe cele trei drumuri naţionale 121 de „puncte negre“, adică locuri cu risc ridicat de producere a accidentelor.   WEEKEND ÎNSÅNGERAT

Chiar la final de campanie, inconştienţa la volan a mai făcut 5 victime. Trei oameni au murit, iar o altă persoană a fost rănită şi a ajuns la spital, ieri-noapte, în urma unui grav accident produs între Sinaia şi Comarnic. În coliziune a fost implicat un autocar plin cu pasageri şi un autoturism de teren. Şoferiţa Jeep-ului, în vârstă de 24 de ani, care plecase dintr-un club de noapte din Sinaia împreună cu mai mulţi prieteni, din cauza vitezei excesive, nu a mai putut controla maşina, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de autocarul care se îndrepta spre Italia. Cei 40 de pasageri nu au suferit leziuni. Cu numai câteva ore mai devreme, dar de această dată în judeţul Mehedinţi, un ofiţer al SRI, Valentin Lance, de 42 de ani, îşi pierdea viaţa după ce maşina pe care o conducea a fost lovită frontal de un autoturism care a intrat pe contrasens. Şoferul vinovat se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a murit şi el. Accidentul s-a produs în comuna Şimian, iar cel care a provocat tragedia se întorcea de la o petrecere.  

Ne puteți urmări și pe Google News