Evenimentul Zilei > Actualitate > Uite ce sexy e Dj Harra la plajă!
Uite ce sexy e Dj Harra la plajă!

Uite ce sexy e Dj Harra la plajă!

Fosta iubită a lui Gabi Torje este într-o formă de zile mari! DJ Harra s-a mutat pentru o lună şi jumătate la mare, acolo unde este rezidentă într-un club din Costineşti.

Pe lângă bagajul necesar pentru mini-vacanţa de pe litoral, DJ Harra a plecat de acasă cu tot cu catelul ei căci s-a gândit că i-ar face bine şi lui o mică escapadă la mare, unde se poate bucura în voie de nisip şi poate zburda nestingherit în aer liber. Mai mult, atunci când are treaba la platane şi mai e şi în costum de baie, Dana Neacşu e păzită straşnic de patrupedul ei de nădejde, rasa bichon, care nu lasă pe nimeni să se apropie de stăpâna lui, căci imediat începe să simtă „primejdia”!
Mai mult, DJ Harra face senzaţie pe plajă cu formele ei apetisante, bine lucrate la sală. Chiar dacă nu face mereu topless la mare, artista atrage ca un magnet privirile bărbaţilor, mai ales acum, că are un bronz de invidiat! Ea schimbă costumele de baie în fiecare zi şi recunoaşte că nu prea suportă sutienul. Obişnuieşte să-şi păstreze doar slipul de la costumul de baie, sutienele făcându-le mai mereu cadou prietenelor ei.
După ce se întoarce de la mare,  Dana Neacşu pleacă la Ibiza, acolo  unde va pune muzică într-un club, urmând ca la începutul lui septembrie să plece alte două săptămâni în Singapore, tot pentru a face ce ştie cel mai bine: să stea la platane şi să mixeze muzică bună îmbrăcată sumar!

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: