Evenimentul Zilei > Social > DIETA-MINUNE. Combinația total NATURALĂ care topește GRĂSIMILE și elimină CELULITA
DIETA-MINUNE. Combinația total NATURALĂ care topește GRĂSIMILE și elimină CELULITA

DIETA-MINUNE. Combinația total NATURALĂ care topește GRĂSIMILE și elimină CELULITA

Dieta-minune cu flori de soc este la mare căutare în ultima perioadă. Toată lumea a auzit de efectele benefice pe care plantele naturale le oferă organismului.

Capacitatea extraordinară a socului din dietă de a regla metabolismul şi de a stimula funcţiile de eliminare face din această plantă medicinală un excelent adjuvant şi accelerator în curele de slăbire şi în cele de curăţare a organismului, dând ca rezultant final nu doar slabirea dar si eliminarea celulitei și a toxinelor din organism.

„Atenţie, însă! Consumate în exces, preparatele pe bază de soc devin periculoase”, subliniază Frunza-verde.

Referitor la cura de slabire si detoxifiere cu soc iata ce spune fitoterapeutul Elena Badea “Indiferent de motivul pentru care ai nevoie să slăbeşti, sănătate sau estetică, este important să conştientizezi că ai nevoie de un plan bine pus la punct pe care să-l respecţi până la capăt.

Acest plan trebuie să aibă în vedere trei aspecte. Într-un program de pierdere în greutate, este recomandată o dietă fără carne (cu exceptia peştelui, de 2-3 ori pe săptămâna), fără mezeluri şi alimente prăjite, fără produse cu aditivi alimentari, zahăr, margarină şi băuturi răcoritoare. Activitatea fizică nu trebuie neglijata, iar de foarte mare ajutor este şi utilizarea plantei medicinale despre care vorbim, socul”