Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri fenomenale despre Raed Arafat: „Doctorul”, o „nucă” prea tare pentru serviciile secrete româneşti
Dezvăluiri fenomenale despre Raed Arafat: „Doctorul”, o „nucă” prea tare pentru serviciile secrete româneşti

Dezvăluiri fenomenale despre Raed Arafat: „Doctorul”, o „nucă” prea tare pentru serviciile secrete româneşti

Anul trecut, National.ro, făcea nişte dezvăluiri incredibile despre Raed Arafat într-un material intitulat ”Raed Arafat e MI6”. Jurnaliştii revin asupra subiectului întrebându-se ce s-a mai întâmplat de atunci.

Ce s-a schimbat de anul trecut? Aproape nimic…spun jurnaliştii de la Naţional.  În opinia lor, „nici instituțiile statului român nu au îndrăznit să se apropie mai mult de „Soarele Urgenței”, de frică să nu se „prăjească”.

În aricol „De frica MI6, DNA dă în Raed prin Gorgan”, se arată că „Lațul” anchetelor care păreau să îl „sufoce” din nou pe secretarul de stat Raed Arafat a fost „lărgit” la timp. Intervenția influentelor agenții guvernamentale britanice venind și de această dată la fix pentru a îl salva pe cel care de atâta amar de vreme conduce detașat topul încrederii românilor. Ceea ce nu face decât ca frustrarea structurilor contrainformative să atingă din nou culmi nebănuite, mai ales la nivelul sistemului unde aproape că se bagă mâna în foc că „Raed Arafat e MI6”!

Numai că frustrarea structurii contrainformative care a documentat „obiectivul” pare să fi explodat odată cu avansarea pe o nouă pistă. Cea care i-a dus tocmai în Delta Dunării, la discrete locații – pensiune, piscină, cramă, plimbări cu barca – din Dunavățul de Jos, Murighiol. Toate aceste servicii fiind rezervate și achitate pe numele unui cetățean britanic, ce-i drept. Dar identificat ca putând avea o ”influență copleșitoare” asupra ”Doctorului”, mai spune sursa citată.

Dezvăluiri fenomenale despre Raed Arafat: „Doctorul”, o „nucă” prea tare pentru serviciile secrete româneşti

Raed Arafat a fost şcolit la Homeland Security. Dar pentru cine? Se întreabă jurnaliștii de la Naţional.

Un prim eșec major de „extragere” de la vârful sistemului a celui care a copilărit în Nablus, în Nordul Cisiordaniei palestiniene, de unde a plecat la doar 16 ani ca să studieze limba română la Pitești a fost înregistrat pe vremea lui Traian Băsescu când era la Cotroceni. Atunci când prşedintele a forțat debarcarea lui Raed Arafat din funcția de subsecretar de stat la Ministerul Sănătății.

Iar aşa cum ştim, operațiunea declanșată în urma unui alarmant raport contrainformativ pe care l-a primit preşedintele la Palatului Cotroceni a scurtcircuitat total serviciile secrete românești. Acestea recunoscând în cele din urmă că Doctorul” este o nucă” prea tare pentru ele.

La fel cum au clacat de altfel și noile linii de conducere de la vârful sistemului, după ce Klaus Iohannis se exprimase cât se poate de clar în acest sens. Și asta cu toate că nu s-au dus „pe fenta” legendării lui Raed Arafat ca fiind ”omul americanilor”.

Specializările lui Raed Arafat arată cât de „susţinut este de britanici”

Cei de la Naţional scriu: „Variantă de lucru este susținută intensiv de nenumăratele specializări efectuate de acesta la US Department of Homeland Security, Federal Emergency Management Agency(FEMA) sau Emergency Management Institute. Dar, cu toate acestea, ”protectoratul britanic” de care s-a bucurat și continuă să o facă Raed Arafat este mult mai puternic luat în calculele structurilor contrainformative românești”.

Mai multe despre despre acest subiect incredibil puteţi citi AICI.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.