Evenimentul ZileiMondenDezvăluiri fără perdea despre „acțiunea” din dormitor. 65 de euro pe noapte…

Dezvăluiri fără perdea despre „acțiunea” din dormitor. 65 de euro pe noapte…

Dezvăluiri fără perdea despre „acțiunea” din dormitor. 65 de euro pe noapte…
Monica Tatoiu, una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton a oferit detalii „picante din dormitor”.

Cu toate că are 63, timpul nu pare să fi trecut peste ea, însă vedeta a acumulat experiențe extrem de valoroase pe care dorește să le împărtășească cu fanii.

Deşi până acum şi-a ţinut ascunsă intimitatea vieţii amoroase de ochii curioşilor, vedeta a făcut câteva dezvăluiri picante.

Monica Tatoiu îi respectă pe bărbaţii care îşi apreciază iubitele şi le fac să se simtă femei în adevăratul cuvântului, iar pe cei care-şi schimbă partenerele ca pe şosete îi desconsideră complet.

„Când stai într-o relație, nu trebuie să schimbi muierile, cum fac majoritatea bărbaţilor cu creierul cât o nucă. Trebuie să reinventezi relaţia cu femeia ta, făcând-o să fie diferită, de fiecare dată când te bagi cu ea în pat. Dar nu toţi bărbaţii sunt în stare de lucrul ăsta. (…) În fiecare an, mergând în acelaşi loc, dar acum am schimbat patul, şi ne-am mutat în altă vilă, cu 65 de euro pe noapte”, a povestit Monica Tatoiu în cadrul emisiunii Răi da’ buni.

La cei 63 de ani, Monica Tatoiu arătă incredibil, dar depune ceva efort. Fosta femeie de afaceri se implică în diverse activităţi care implică mişcare şi face mult sport.

„Îmi pun botox şi acid hialuronic de vreo cinci ani de zile. Fac mezoterapie 8 săptâmâni toamna, 8 săptămâni primăvara, cu 200 de injecţii. Doare ca la balamuc. Dacă treceţi prin faţa clinicii când sunt acolo nu vă mai apropiaţi de ac. Fac mult sport, stau la soare, e vitamina D. Fac ski, înot, trăiesc ca şi cum ar fi ultima zi a vieţii”, spunea vedeta.

 


Accesează: