DETALII ŞOCANTE. Ucigaşul japonezei are un văr care a ucis 3 oameni într-o noapte

DETALII ŞOCANTE. Ucigaşul japonezei are un văr care a ucis 3 oameni într-o noapte

În ultimele zile, au ieşit la iveală informaţii şocante despre Nicolae Vlad, tânărul din Baloteşti arestat pentru uciderea studentei japoneze la marginea unei păduri din Corbeanca.

Se pare că acesta ar fi implicat în mai multe crime, violuri şi tâlhării. Cu toate acestea, arestarea lui Nicolae Vlad i-a surprins pe cei care îl cunoşteau. Aceştia îl descriu drept o persoană liniştită, timidă şi foarte amabilă. Bărbatul nu a fost văzut niciodată cu o iubită deoarece, potrivit apropiaţilor, avea dificultăţi în a aborda o fată. Potrivit unor surse judiciare citate de mediafax.ro, Nicolae Vlad provine dintr-o familie numeroasă, cu şapte copii. Dintotdeauna, membrii acestei familii, care fac parte dintr-un clan cunoscut sub numele de "Mielu", şi-au asigurat existenţa de pe urma furturilor. În urmă cu 20 de ani, unul dintre verii săi a comis trei crime într-o singură noapte. În timp ce era la furat, proprietarul s-a trezit, iar vărul lui Nicolae Vlad şi alţi doi complici l-au omorât ca să nu-i dea pe mâna poliţiei. Scenariul oribil s-a repetat în alte două case, ambii proprietari fiind ucişi cu sânge rece. Când nu era la furat, Nicolae Vlad îşi petrecea timpul în jurul casei şi prin sălile de jocuri de noroc din comună. Uneori mergea şi în zona Aeroportului "Henri Coandă", unde unul dintre fraţii săi era hamal. Aici a învăţat câteva cuvinte uzuale din limba engleză, cu ajutorul cărora îi aborda pe străini, oferindu-se să le care bagajele în schimbul unui euro. Se pare că la fel a abordat-o şi pe studenta japoneză Yurika Masumo, în vârstă de 20 de ani, pe care a ucis-o apoi la marginea unei păduri din Corbeanca. Citiţi şi:

  • Ucigaşul japonezei, dus la expertiză şi acuzat de omor deosebit de grav
  • Asasinul în serie din Baloteşti, violator de textiliste pensionare!
  • EXCLUSIV. Criminalul din Otopeni a picat testul cu detectorul de minciuni. "Tu ai omorât-o pe chinezoaică?"
  • Corpul japonezei ucise în România a fost trimis în Asia
  • Presimţirile tinerei japoneze omorâte lângă Bucureşti: "Mă doare în piept de nelinişte. Fără vreun motiv anume, nu simt altceva decât că sunt foarte speriată"