Evenimentul Zilei > Actualitate > Derby-ul Dinamo – Rapid se joaca pe 18 decembrie
Derby-ul Dinamo – Rapid se joaca pe 18 decembrie

Derby-ul Dinamo – Rapid se joaca pe 18 decembrie

Postul Digi Sport, deţinătorul drepturilor TV pentru meciurile din Liga I la fotbal, a decis ca derby-ul Dinamo - Rapid, din etapa a 4-a, să se dispute pe 18 decembrie.

Partida dintre Dinamo şi Rapid, contând pentru etapa a 4-a a Ligii I, ar fi trebuit să se joace pe 11 august. La acea dată, însă, „câinii roşii” vor susţine amicalul de lux cu FC Barcelona, astfel că acest joc a fost amânat.
Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, s-a lamentat  că nu există o dată liberă la care derby-ul să fie reprogramat. Digi Sport, postul care deţine drepturile de transmisie al partidelor din Liga I, a stabilit ca meciul să se joace la sfârşitul anului, pe 18 decembrie. Atât LPF, cât şi cele două cluburi au fost anunţate de data la care se va disputa derby-ul Dinamo – Rapid.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.