Evenimentul Zilei > Politica > Deputatul PSD „Mitralieră” este în culmea fericirii. Parlamentarul trăiește momentul vieții lui
Deputatul PSD „Mitralieră” este în culmea fericirii. Parlamentarul trăiește momentul vieții lui

Deputatul PSD „Mitralieră” este în culmea fericirii. Parlamentarul trăiește momentul vieții lui

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis și „Mitralieră”, trăiește o zi mare după ce fiica lui, Francesca Anastasia

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis și „Mitralieră”, trăiește o zi mare după ce fiica lui, Francesca Anastasia, a luat Bacalaureatul cu o notă mare. Fostă „Miss Boboc”, adolescenta a fost o elevă de nota 10, iar mama ei a fost „Miss România”.
În ciuda renumelui căpătat în politică, deputatul PSD de Argeș, Cătălin Rădulescu, este extrem de fericit după ce fiica sa, Francesca, a obținut la examenul de Bacalaureat nota 9,82.
Încă din clasa a IX-a, Francesca Rădulescu, a încetat să fie doar fata tatălui său după ce a intrat cu nota 10 la Colegiul I.C.Brătianu, iar două luni mai târziu a devenit Miss Boboc, transmite revistaagressiv.ro.

În timpul adolescenței, cunoscuții și apropiații familiei au avut doar cuvinte de laudă. Mama Francescăi a fost Miss România iar bunica ei învățătoare de excepție la Școala Generală Izvoru.
Deputatul Cătălin Rădulescu și-a căpătat renumele de „Mitralieră” după ce a declarat că și-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluție și este pregatit să o folosească din nou, ,,dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi”. Afirmația a fost făcută în contextul protestelor violente din Piața Victoriei, din martie 2017, în timpul cărora o femeie jandarm a fost lovită cu bestialitate de protestatari.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: