Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis și „Mitralieră”, trăiește o zi mare după ce fiica lui, Francesca Anastasia, a luat Bacalaureatul cu o notă mare. Fostă „Miss Boboc”, adolescenta a fost o elevă de nota 10, iar mama ei a fost „Miss România”.
În ciuda renumelui căpătat în politică, deputatul PSD de Argeș, Cătălin Rădulescu, este extrem de fericit după ce fiica sa, Francesca, a obținut la examenul de Bacalaureat nota 9,82.
Încă din clasa a IX-a, Francesca Rădulescu, a încetat să fie doar fata tatălui său după ce a intrat cu nota 10 la Colegiul I.C.Brătianu, iar două luni mai târziu a devenit Miss Boboc, transmite revistaagressiv.ro.

În timpul adolescenței, cunoscuții și apropiații familiei au avut doar cuvinte de laudă. Mama Francescăi a fost Miss România iar bunica ei învățătoare de excepție la Școala Generală Izvoru.
Deputatul Cătălin Rădulescu și-a căpătat renumele de „Mitralieră” după ce a declarat că și-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluție și este pregatit să o folosească din nou, ,,dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi”. Afirmația a fost făcută în contextul protestelor violente din Piața Victoriei, din martie 2017, în timpul cărora o femeie jandarm a fost lovită cu bestialitate de protestatari.

Te-ar putea interesa și: