Declaratii de dragoste florale si originale

Declaratii de dragoste florale si originale

Iata cum sa faci chiar cu mana ta cadouri personalizate pentru Valentine’s Day.                                                                         

Anul acesta de Valentine’s Day poti fi original si sa oferi persoanelor dragi un aranjament floral facut chiar de mainile tale, in locul banalului buchet de flori cumparat de-a gata. Ai nevoie doar de flori, cateva accesorii si putina bunavointa. Gandeste-te doar ce stil de aranjament, ce flori si ce culoare prefera persoana iubita. Oricare ar fi rezultatul, va fi foarte impresionata de intentiile tale.

1. Flori cu scoici si pietre > Ai nevoie de: un vas cilindric din  sticla, scoici si pietre, ramurele si flori (lalele, trandafiri, orhidee etc.).

> Cum procedezi: Pune la baza vasului pietre si scoici si acopera-le partial cu apa. Cateva ramurele vor servi ca suport pentru aranjarea florilor. Taie tijele astfel incat floarea sa nu iasa prea mult din vas, dar sa ajunga si la apa.

Ne puteți urmări și pe Google News

O floare fara tija va sta chiar pe pietrele din vas. Numarul florilor trebuie sa fie impar, chiar daca floarea de la baza este de alt tip. Daca iubitei tale ii place marea, acest aranjament ii va trezi numai amintiri placute.

2. Inima in dar > Ai nevoie de: un vas transparent din sticla cu gura ingusta, o inimioara suport, inflorescente de anthurium si o frunza. Inimioara o poti procura din florarii, deoarece magazinele de profil au in aceasta perioada o gama mare de accesorii. Foloseste anthurium pentru ca are forma speciala de inima.

> Cum procedezi: Asaza inflorescentele astfel incat fiecare sa fie indreptata in alta directie. Prinde-le intr-un buchet impreuna cu frunza, introdu-le in inimioara si asaza-le in vas. Ai obtinut un aranjament simplu, dar plin de rafinament.

3. Trandafiri cu iedera > Ai nevoie de: un cosulet, un bol cu apa, trandafiri si iedera. Cosuletul trebuie sa fie mai inalt si cu gura destul de ingusta. Poti lua cateva fire de iedera cu fructe de pe copacii - din fata blocului sau din parc - care sunt deja sufocati de cresterea luxurianta a iederei si care risca sa moara din aceasta cauza.

> Cum procedezi: Pune bolul cu apa in cosulet. Taie tijele florilor de inaltimea cosului si alcatuieste un mic buchetel impreuna cu cateva ramurele cu fructe de iedera. Asaza pe o parte a buchetului mai multe crengute de iedera. Buchetul acum facut va fi asezat in bolul cu apa din cos. Tocmai ai realizat un aranjament floral foarte romantic.

4. Ikebana cu orhidee > Ai nevoie de: un vas, burete pentru aranjamente, orhidee, frunze si ramurica de iedera. Ca sa realizezi un astfel de aranjament iti trebuie indemanare si curaj pentru ca este mai sofisticat.

> Cum procedezi: imbiba buretele cu apa si apoi decupeaza-l dupa vas. Asaza-l in vas si infige frunze pe margine. Asaza apoi si florile, infigand tijele in burete. Umple locurile goale cu frunze, apoi arcuieste ramurica de iedera si infige ambele capete in burete.