Declarație ȘOCANȚĂ făcută de regina Marii Britanii când a apărut știrea despre ACCIDENTUL prințesei Diana: "Cineva trebuie să fi uns FRÂNELE" | GALERIE FOTO

Declarație ȘOCANȚĂ făcută de regina Marii Britanii când a apărut știrea despre ACCIDENTUL prințesei Diana: "Cineva trebuie să fi uns FRÂNELE" | GALERIE FOTO

O carte scrisă de biograful regal Ingrid Seward relevă faptul că atunci când a apărut știrea legată de cumplitul accident suferit de Prințesa Diana, la Paris, regina ar fi spus, ca pentru sine, "cineva trebuie să fi uns frânele".

Pințesa Diana a fost ucisă într-un teribil accident, în august 1997, iar trageia a provocat stupoare în înreaga lume și deși în Marea Britanie a fost declarat doliu național, familia regală a fost dur criticată pentru reacția lipsită de emoție cu privire la acest eveniment dramatic. 

În cartea sa, Ingrid Seward susține că regina a făcut observația după ce a auzit inițial știri că Diana a fost rănită într-un accident.  "La început sa crezut că, deși accidentul petrecut în tunelul Pont de l'Alma a fost unul serios, Dodi al-Fayed şi Lady Di, nu au fost uciși.

Potrivit unui martor, citat de biograful regal, care se afla alături de regină când aceasta a auzit vestea inițială, ea a spus cu voce tare" Cineva trebuie să fi uns frânele".

Ne puteți urmări și pe Google News

"Remarca uimitoare dezvăluie cumva relația controversată și complexă dintre membrii familiei regale și Diana", a comentat  Ingrid Seward.

Cartea este, de asemenea,  dezvăluie simpatia inițială dintre regină și Lady Di ca episoadele de anxietate ale prințesei să fi dus "la relația lor din ce în ce mai rece".

Recent au fost publicate fotografii nevăzute de la nunta Dianei cu prințul Charles, din 1981. Urmărește în galeria de mai sus imaginile inedite.