Evenimentul Zilei > Monden > Decizie fără precedent la Volkswagen. De când se vor aplica noile schimbări
Decizie fără precedent la Volkswagen. De când se vor aplica noile schimbări

Decizie fără precedent la Volkswagen. De când se vor aplica noile schimbări

La Salonul Auto de la Frankfurt a avut loc prezentarea noului logo al primului model electric din gama ID, Volkswagen. Acesta este mai modern, mai simplu și adaptat la noile tendințe din lumea digitală.

După trei ani de muncă, echipa de creaţie a ajuns la concluzia de a păstra elementele de bază ale logo-ului, adică literele V și W integrate într-un cerc, dar a simplificat textura, grosimea, culorile și mai ales apariția acestora. Design-ul este acum de tip bi-dimensional, mai usor de reprezentat în mediile digitale.

Printre vedetele care au vizitat Salonul Auto din Frankfurt, se numără și Corina Caragea, care a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la eveniment.

„La Salonul Auto de la Frankfurt, am descoperit si noul logo Volkswagen. Odata cu primul automobil complet electric din portofoliu, ID.3, a fost anuntat si rebrandingul companiei, implicit schimbarea logo-ului. ID.3 este prima masina lansata oficial cu noul logo. Arata bine, nu?“, a scris Corina Caragea pe pagina sa de Facebook.

Jurgen Stackmann, membru al Consiliului de Administrație al VW, explică de ce era necesară o schimbare: „Brandul trece printr-o transformare fundamentală către un viitor cu zero emisii pentru toată lumea. Acum este momentul potrivit să facem cunoscută în lume noua atitudine a brandului nostru”.

Nemții estimează că aproximativ 70.000 de sigle vechi vor fi înlocuite în peste 10.000 de reprezentanțe VW, într-un total de 154 de țări. Noua imagine va fi implementată mai întâi în statele europene, începând chiar din această toamnă, potrivit cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: