Președintele organizației județene a PMP Constanța, Claudiu Palaz, a declarat, în fața Biroului Electoral Județean, că ideea ca Elena Băsescu să candideze îi aparține. Și în urmă cu patru i-ar fi propus un loc eligibil fiicei lui Traian Băsescu însă aceasta doar ce născuse. A fost astfel nevoită să decline propunerea, filiala PMP Constanța punându-l atunci în capul listei la Camera Deputaților pe Robert Turcescu.

După depunerea candidaturilor, Elena Băsescu a declarat că momentul i s-a părut emoționant, a simțit că s-a întors acasă. Ea a mărturisit că „această candidatură din partea județului Constanța este o candidatură în numele tatălui meu”, arătând că orașul Constanța înseamnă marea, portul maritim, „înseamnă una dintre cele mai grele meserii din lume, cea de marinar de cursă lungă, care m-a făcut să fiu atât de mândră de familia mea”.

Elena Băsescu este optimistă în privința accederii ei în Parlament, alături de Claudiu Palaz cu care speră să facă o echipă puternică, urmând să susțină proiecte turistice și de infrastructură care să vină în ajutorul dezvoltării județului Constanța. „Personal, voi susține mai multe proiecte de politici publice pe domeniul social, proiecte care se adresează familiilor monoparentale. Voi încerca să elaboreze un pachet de legi, care să vină în ajutorul lor, să simplifice această birocrație acolo unde este nevoie de semnătura ambilor părinți când se presupune o activitate pe care trebuie să o facă copilul”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE