Evenimentul Zilei > Actualitate > De-a râsu’ plânsu’. Cadou cu bucluc pentru o femeie. Imaginile au devedint virale. VIDEO
De-a râsu’ plânsu’. Cadou cu bucluc pentru o femeie. Imaginile au devedint virale. VIDEO

De-a râsu’ plânsu’. Cadou cu bucluc pentru o femeie. Imaginile au devedint virale. VIDEO

Pentru o femeie din Scoția, petrecere de ziua ei s-a transformat într-un adevărat fiasco. Imaginile au devenit virale în timp record.

O femeie din Scoția a trăit un adevărat șoc la petrecerea de ziua ei. De ziua ei Nikki Walker, a primit un cadou de la mama ei, femeia neputând participa la petrecere. Extrem de entuziasmată de darul primit, femeia s-a grăbit să îl deschidă, dar în scurt timp totul s-a transformat într-un fiasco. Cadoul, un balon cu helium pe care scria „La mulți ani, Nikki” și de care era legat o sfoară cu mai multe bancnote în valoare totală de 100 de lire sterline, i-a scăpat, la propriu, printre degete.

Momentul șocant și amuzant de-o potrivă a fost surprins de către unul dintre participanții la petrecere. Cineva l-a postat pe rețelele sociale, iar filmarea a ajuns virală în timp record.

Cu toate că a încercat din răsputeri să prindă balonul personalizat, femeia nu a mai putut face nimic pentru a își salva cadoul.

O femeie din Scoția și-a scăpat cadoul printre degete. Momentul a devenit viral

„Totul s-a întâmplat într-o secundă, nu am avut timp de reacție. Toți au fost șocați uitând-se”, a povestit femeia. Aceasta a mai spus că nu s-a gândit nicio secundă ca vor fi bani legați de cadou.

„M-am simțit prost la început. Cine ar deschide un balon cu helium afară într-o zi cu vânt?”, a mai spus femeia.

Din nefericire, femeia nu știe unde au ajuns banii.

CITEȘTE ȘI Dependența de jocurile pe calculator este periculoasă. Un bărbat din Marea Britanie a decedat după ce a jucat fără oprire întreaga noapte
CITEȘTE ȘI Lecție de răbdare și disciplină de la brașoveni. Imagini emoționante de la Slujba de Înviere.
CITEȘTE ȘI Celebră prezentatoare TV, găsită de polițiști la volan în ipostaze compromițătoare. A fost arestată imediat
CITEȘTE ȘI Joe Biden nu a ținut cont de nimic. Gestul spontan care a emoționat pe toată lumea. Prima doamnă, în prim-plan