Evenimentul Zilei > International > Joe Biden nu a ținut cont de nimic. Gestul spontan care a emoționat pe toată lumea. Prima doamnă, în prim-plan
Joe Biden nu a ținut cont de nimic. Gestul spontan care a emoționat pe toată lumea. Prima doamnă, în prim-plan

Joe Biden nu a ținut cont de nimic. Gestul spontan care a emoționat pe toată lumea. Prima doamnă, în prim-plan

Joe Biden, președintele SUA, a făcut un gest surpinzător în fața jurnaliștilor. Momentul inedit a făcut înconjurul lumii.

Cu toate că politicienii afișează de regulă o imagine sobră, mai sunt și momente în care aceștia ”încalcă” normele și se lasă surprinși în ipostaze mai puțin obișnuite. Fără să țină cont de nimeni și de nimic, președintele SUA, Joe Biden, a făcut un gest surprinzător, chiar în fața jurnaliștilor.

Cu toate că sunt căsătoriți de peste 40 de ani, romantismul dintre Joe Biden și Jill Biden pare că nu a pierit. Recent, președintele SUA, a făcut un gest romantic care i-a luat prin surprindere pe toți, scrie Observator.

În timp ce mergeau către  elicopterul Marine One, care urma să-i transporte pe cei doi în Georgia, Joe Biden s-a oprit și s-a aplecat pentru a culege o păpădie de pe peluza de lângă Casa Albă. Ulterior, președintele SUA i-a oferit floarea primei doamne a SUA.

Gestul romantic a fost făcut chiar în fața jurnaliștilor. Vizibil emoționată de gestul soțului său, Jill Biden a acceptat puțin ezitantă floarea. În final, cei doi au urcat în elicopter.

Biden a marcat 100 de zile de când se află la Casa Albă printr-o adunare în Georgia

Preşedintele american Joe Biden a marcat joi 100 de zile de când se află la Casa Albă printr-o deplasare în Georgia, un stat electoral cheie, pentru a-şi promova planurile de investiţii uriaşe care, în opinia sa, pot transforma ţara.

Adresându-se persoanelor adunate într-o parcare din Duluth, Biden a salutat Georgia, care a fost crucială pentru victoria sa şi care a trimis doi democraţi, Raphael Warnock şi Jon Ossoff, în Senat.

Aceasta i-a oferit preşedintelui democrat două majorităţi strânse în Congres şi i-a permis să facă adoptat un plan gigantic de relansare de 1.900 miliarde de dolari.

„Votul vostru a schimbat lumea”, a declarat Biden în faţa mulţumii care claxona şi îl aclama.

„Nu am fost niciodată atât de optimist pentru America”, a spus el, reluând tema discursului rostit cu o zi înainte în Congres, în care a afirmat că Statele Unite sunt ‘pregătite de decolare’ odată cu succesul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.