Evenimentul ZileiMondenJennifer Lopez și AlexRodriguez, ieșire la o cină romantică. Locația specială pe care au ales-o

Jennifer Lopez și AlexRodriguez, ieșire la o cină romantică. Locația specială pe care au ales-o

Jennifer Lopez și AlexRodriguez, ieșire la o cină romantică. Locația specială pe care au ales-o
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au întâlnit pentru cină într-o locație specială, iar acest lucru i-a dus cu gândul pe fani la o eventuală reconciliere a celor doi foști logodnici.

Deși nu mai sunt împreună, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au fost surprinși împreună. Cei doi au luat cina în același restaurant din hotelul Bel-Air unde au mers la prima întâlnire în 2017. Fostul cuplu s-a întâlnit vineri seară, pentru masa, la hotelul de cinci stele Bel-Air din Los Angeles, după cu relatează publicația Rețete și Vedete. Cei doi s-au întâlnit în restaurantul Wolfgang Puck al hotelului, unde meniurile variază de la 36 până 155 de dolari.

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, și Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, și-au anulat logodna pe 15 aprilie.

„Ne-am dat seama că suntem mai buni ca prieteni… Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc pentru afacerile și proiectele noastre comune”, au spus ei într-o declarație comună, conform sursei citate.

La opt zile după această declarație, cei doi au luat cina împreună, ca și cum nu ar fi trecut printr-o despărțire.

„Părea încă să existe dragoste și respect acolo”, a declarat pentru Page Six o sursă care a asistat la cină conform Rețete și vedete.

Jennifer Lopez, care tocmai a terminat filmarea celui mai recent film, Shotgun Wedding, în Republica Dominicană, deține un conac de 28 de milioane de dolari lângă hotelul Bel-Air.

Ce a făcut Rodriguez după cina  cu fosta logodnică

După cina de vineri, Rodriguez a zburat la Miami pentru a sărbători cea de-a 13-a aniversare a fiicei sale Ella, potrivit informațiilor postate pe contul său de Instagram. Fosta vedetă a MLB a postat mai multe fotografii ale sale cu Ella, comentând cu nostalgie:

„Fetița mea are 13 ani … Unde se duce timpul?”

 

Cum s-au despărțit cei doi

Jennifer Lopez a trecut prin momente grele în ultima perioadă a relației cu Rodriguez, mai ales după apariția în spațiul public a informațiilor despre infidelităților acestuia. Drept urmare, vedeta a decis să pună punct relației precizând că nu este în interesul ei să rămână alături de Alex Rodriguez.

„J.Lo a fost mereu conștientă de zvonurile despre faptul că el o înșela sau că le trimitea mesaje altor fete. Puteți spune că sigur asta a fost motivul pentru care logodna s-a încheiat”, a mai spus sursa.

Acum, vedeta vrea să găsească un bărbat în care să poată avea încredere, potrivit unui articol publicat joi de la UsWeekly.

„Vrea pe cineva care să investească pe deplin în ea și în care să aibă încredere atunci când nu este în preajmă”.

Chiar dacă s-au despărțit, Alex Rodriguez va continua să lucreze să împreună cu Jennifer Lopez.

 


Accesează: