Evenimentul Zilei > Monden > Încă o despărţire surpriză în showbiz! El e un artist celebru în România, ea este o fostă divă
Încă o despărţire surpriză în showbiz! El e un artist celebru în România, ea este o fostă divă

Încă o despărţire surpriză în showbiz! El e un artist celebru în România, ea este o fostă divă

Veste neplăcută pentru fanii rapperului Grasu XXL, care a anunţat recent despărţirea de Laura Andreşan, după o relaţie care a început în 2007 şi în urma căreia cei doi au devenit părinţii unei fetiţe.

Cei doi nu erau căsătoriţi, dar în ciuda acestui aspect formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc şi nimic nu anunţa că vor ajunge la despărţire. Artistul a lansat anunţul pe pagina de Instagram, iar la scurtă vreme, Laura Andreşan a postat acelaşi mesaj pe o altă reţea de socializare.

„Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a transmis Grasu XXL celor care îi urmăresc activitatea.

Laura Andreşan şi relaţia cu Grasu XXL

Într-un interviu de la începutul anului 2019, Laura Andreşan vorbea despre modul în care evolua relaţia cu rapperul, dar şi cum se maturizase ea după retragerea din viaţa publică, eveniment înregistrat în 2007. „Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine.

Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul. Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că, de fapt, nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul?

Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele. Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire. Asta nu înseamnă că nu le primesc. Nu, nici vorbă… el este prezent în viaţa mea şi îmi oferă suficient de mult şi de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e şi reciproc.

Ce s-a schimbat? Eu m-am schimbat, a dispărut femeia nesigură şi fricoasă, care avea un million de temeri şi tot atâtea solicitări. Desigur, relaţia pe care am consolidat-o noi în mai bine de un deceniu ne oferă siguranţă, dar înainte de orice tind să cred că siguranţa asta este mai mult susţinută de relaţia autentică pe care am dezvoltat-o eu cu mine însămi”, spunea Laura Andreşan.

Laura Andreşan, de la fata rea la rolul de mamă

Până să-şi termine studiile în Psihologie şi până să devină mamă, Laura Andreşan a avut o existenţă care a atras mereu atenţia presei de scandal din România. Fosta jurnalistă a fost pe prima pagină a tabloidelor odată cu dezvăluirile despre aventurile trăite cu oameni importanţi din lumea mondenă, politică şi fotbal.

Printre cele mai importante nume care au avut diverse legături cu fosta divă se regăsesc Adrian Mutu, Cosmin Contra, Dorin Cocoș, Dan Matei Agathon, Ioan Rus, Cozmin Gușă sau Liviu Vârciu. De asemenea, firea ei rebelă şi nonconformismul au ieşit în evidenţă când Laura Andreşan a decis să se implice în filmele pentru adulţi, dar şi în campaniile de educaţie sexuală pentru tineri.

Începând cu 2007, ea a decis să-şi schimbe viaţa şi tot atunci l-a cunoscut pe Grasu XXL (n.r. – Dragoș Nichifor pe numele real), cel care a început să fie vizibil pe scena hip hop din România în anul 1995. În 2017, Laura Andreşan acorda un interviu pentru Evenimentul zilei şi povestea, printre altele, că este foarte mulţumită de modul în care se derulau activităţile în cabinetul de psihologie pe care îl deschisese.

foto: Grasu XXL si Laura Andreşan au devenit părinţi în iunie 2019

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.