Evenimentul Zilei > Social > Intervenția lui Dragnea împotriva anti-vacciniștilor: „Îl dau afară”
Intervenția lui Dragnea împotriva anti-vacciniștilor: „Îl dau afară”

Intervenția lui Dragnea împotriva anti-vacciniștilor: „Îl dau afară”

Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației, a dezvăluit că a avut o conversație uluitoare cu Liviu Dragnea, fostul șef al PSD, cu privire la scepticismul asupra vaccinelor.

Într-o postare pe rețele sociale, Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației, a dezvăluit că a avut o conversație uluitoare cu Liviu Dragnea, fostul șef al PSD, cu privire la scepticismul asupra vaccinurilor.

Daniel Funeriu povestește că, în urmă cu patru ani, când au început să apară tot mai multe voci care criticau vaccinurile, a scris că autoritățile sunt nevoite să ia măsuri pentru a stopa acest fenomen periculos.

CITEȘTE ȘI Pandemie: Belgia recurge la măsuri drastice. Nu se mai iese din țară decât în caz de „urgență”

Fostul ministru povestește că, la momentul respectiv, un deputat PSD l-a amenințat cu bătaia. Câteva ore mai târziu, Daniel Funeriu a fost sunat de către Liviu Dragnea, fost președinte al PSD, care i-a dat dreptate în ceea ce privește cele spuse despre vaccinare. Ba mai mult, Liviu Dragnea l-a anunțat că deputatul Ninel Peia a fost exclus din PSD.

Redăm postarea lui Daniel Funeriu despre discuția cu Liviu Dragnea

CITEȘTE ȘI Începe o criză a rachetelor nucleare.  China face un pas clar spre război

„Să vă spun o poveste din care trageți ce concluzie vreți.

În martie 2016, simțind că se ridică iraționalul și criminalul val antivaccinist, am scris că autoritățile trebuie să facă ceva. Un deputat PSD, unul Peia, m-a amenințat cu bătaia pe blogul lui. Seara primesc un apel de la un număr necunoscut: ”Bună seara, Liviu Dragnea”, se prezintă apelantul. ”Bună”, spun eu surprins, ”dacă e o persoană cu care nu credeam că voi vorbi vreodată, acela sunteți dumneavoastră! Vă ascult!”.

Liviu Dragnea continuă: „Am vrut să vă spun că aveți dreptate cu vaccinurile și vă asigur că deputatul Peia nu va mai face parte din PSD. E inacceptabil că v-a amenințat”.

După politețuri, închidem și, recunosc, am rămas perplex. Cam tot atât de perplex ca la scorul meciului Brazilia-Germania din 2014”, scrie Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației.