Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă lovește din nou! Amănuntul din ultima poză a stricat tot mesajul
Dăncilă lovește din nou! Amănuntul din ultima poză  a stricat tot mesajul

Dăncilă lovește din nou! Amănuntul din ultima poză a stricat tot mesajul

Viorica Dăncilă a fost mereu ținta glumelor, poate și pentru că era un înalt funcționar al statului, ori poate din simplul motiv că deseori gafa. Acum, după o perioadă de liniște așternută în urma rezultatelor de la prezidențiale, Viorica Dăncilă revine în forță, în atenția poantelor.

 

Internauții au remarcat un amănunt amuzant din ultimele poze postate de Viorica Dăncilă pe contul ei de Facebook.

„M-am bucurat astăzi la revederea colegelor din Organizația femeilor social-democrate, alături de care am petrecut mulți ani în partid, implementând proiecte și susținând politici și măsuri active pentru egalitatea de gen și promovarea drepturilor femeii.

Avem o echipă puternică și dedicată acestor proiecte de care România are atâta nevoie și sunt mândră să le fiu alături!”, a scris Viorica Dăncilă, atașând mesajului și două fotografii.

Și pentru că în spatele doamnelor din PSD bradul nu era doar înalt, ci și împodobit „cu stânga”, glumele au început să curgă în cascadă.  „Oare ea a pus beteala aceea?”, a scris un internaut. Și, la o primă privite, acel brad pare că a fost impodobit pe grabă, fără niciun simț estetic.