„Cred că nu este importantă persoana la acest congres, cred că este important mesajul pe care vrem sa-l dăm, cred că este important ceea ce vrem să facem mai departe din punct de vedere guvernamental, care este programul politic al partidului nostru, ce vrem să facem din punct de vedere politic şi cum ne mobilizăm pentru următoarele alegeri.

Dincolo de persoane, cred că importante sunt mesajele atât pentru activul nostru de partid, dar şi pentru cetăţeni, pentru că orice măsură guvernamentală pe care o implementăm afectează majoritatea cetăţenilor”, a spus Dăncilă la Palatul Parlamentului.

Întrebată dacă va putea face echipă cu Robert Cazanciuc, care a spus că ar putea candida pentru funcţia de secretar general al partidului, Dăncilă a spus că va face echipă cu toţi cei care vor fi votaţi în congres.

„Eu o să fac echipă cu toţi cei care vor fi votaţi, şi cu secretarul general şi cu preşedintele executiv, de ce nu şi cu un alt preşedinte al PSD. Este important să facem echipă cu cei care sunt susţinuţi de către delegaţii la congres”, a menţionat Dăncilă.

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a afirmat marţi că se gândeşte să candideze pentru funcţia de secretar general al PSD la congresul partidului din 29 iunie.