„D’ale lu’ Mitică“ se mută lunea

„D’ale lu’ Mitică“ se mută lunea

Noua grilă de programe a TVR 2 aduce câteva modificări şi noutăţi. Emisiunea „D’ale lu’ Mitică“ se va difuza, de săptămâna viitoare, în fiecare luni, de la ora 20.35, în locul zilei de vineri.

În noul sezon, TVR 2 va acorda o atenţie deosebită sportului, în special iubitorilor motociclismului, care vor putea urmări, în premieră şi în exclusivitate la un post de televiziune românesc, cursele din Campionatul Mondial de Motociclism Viteză, clasa 125 cm3. Totodată, revine o serie de emisiuni consacrate, precum „Familii în impas“, „Arena Leilor“, „Autocritica“ şi „Motomagia“.

Interes pentru sport

TVR 2 va difuza meciurile de polo ale României din turneul de calificare la Jocurile Olimpice 2008, rugby (Turneul celor şase naţiuni), atletism (Campionatul Mondial de Atletism în sală), fotbal (meciurile din Liga a II-a), înot (Campionatul European, Eindhoven), patinaj artistic (Campionatul Mondial, Göteborg). Postul va difuza săptămânal şi un program special de fitness.

Ne puteți urmări și pe Google News

Revin cu noi sezoane emisiunile „Familii în impas“, „Arena Leilor“, „Autocritica“ şi „Motomagia“. Fanii lui Jamie Oliver vor avea şi ei parte, din 6 aprilie, de un nou sezon al documentarului „Poftă bună“, în fiecare duminică, de la ora 15.30.

Printre serialele pe care TVR 2 le va difuza se numără „Spionii“, laureat al Premiului BAFTA 2003 pentru cel mai bun serial, „Un tată aproape perfect“, „Aventurile lui Sherlock Holmes“ sau „Angel Falls“.