Evenimentul Zilei > Monden > Cutremur la Hollywood. Erau cuplul perfect! Dezvăluirile au șocat o lume întreagă
Cutremur la Hollywood. Erau cuplul perfect! Dezvăluirile au șocat o lume întreagă

Cutremur la Hollywood. Erau cuplul perfect! Dezvăluirile au șocat o lume întreagă

Când vine vorba de relații, Will Smith și Jada Pinkett Smith reprezintă un punct de reper pentru milioane de persoane. Cu toate acestea, chiar și cele mai frumoase povești au părțile lor întunecate.

Jada Pinkett Smith i-a frânt inima lui Will Smith și a reunoscut în fața acestuia că a avut o aventură cu rapper-ul August Alsina. Declarația acesteia vine în contextul în care cuplul a negat dezvăluirile tânărului artist, la începutul lunii, când acesta a vorbit despre dragostea sa pentru actrița de 48 de ani.

Ba mai mult, tânărul artist ar fi afirmat că a fost chiar Will cel care i-a dat binecuvântarea pentru a avea o aventură cu soția sa.

Jada și Will au decis să „spele rufele în public” și au discutat deschis despre acest subiect, în cadrul show-ului pe care ea îl găzduiește pe Facebook, Red Table Talk.

Jada a susține că s-a împrietenit cu artistul August (27 ani), în urmă cu patru ani, prin intermediul fiului lor, Jaden (22 de ani). Actrița a ținut să precizeze însă că se separase de Will Smith la vremea când prietenia cu August a devenit una romantică.

„Totul a început cu el având nevoie de ajutor, a dorit să-l ajut în legătură cu niște probleme ce vizau sănătatea mintală”, a explicat Jada.

„Mai târziu, prietenia dintre mine și August a evoluat și am ajuns într-o situație mai complicată”, a mărturisit Jada.

Aceasta a continuat să ofere detalii, spunând că nu avea nevoie de permisiunea lui Will pentru o aventură, relație, având în vedere faptul că la vremea respectivă ea și soțul ei treceau printr-o perioadă dificilă a mariajului lor și se separaseră amiabil pentru o perioadă.

„Ceea ce August a vrut probabil să spună a fost că el nu este un distrugător de căsnicii, pentru că nu este”, a mai spus ea.

Apoi, când Will a rugat-o pe Jada să clarifice mai exact ce a fost între ei, actrița a spus: „A fost o relație, absolut”, scrie Dailymail.

Will a explicat la rândul său: „Pentru mine asta a fost acum ani de zile”. „Acum am ajuns în acel nou loc al iubirii necondiționate”.

„Călătorim împreună, murim împreună. Mariaj rău pe viață”, au concluzionat Jada și Will, făcând aluzie la filmul Bad Boys For Life.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: