Cutremur în showbiz. Frumoasa României este devastată. „Circul ieftin s-a terminat”

Cutremur în showbiz. Frumoasa României este devastată. „Circul ieftin s-a terminat”

Lumea showbiz-ului românesc este în stare de șoc.

Relația dintre Cristina Ich și Pițurcă jr. este pe butuci, iar frumoasa brunetă a postat câteva mesaje prin care dă de înțeles că nu mai vrea să aibă nimic de a face cu acesta.

Vestea i-a șocat cu adevărat pe toți dat fiind faptul că cei doi începuseră să vorbească despre nuntă. Cristina și Alex au devenit părinți, la sfârșitul lunii octombrie, iar admiratorii cuplului erau convinși că nimeni și nimic nu le poate distruge povestea de iubire.

Cristina Ich a postat mesaje sugestive, pe Instagram, dând de înțeles că nimic nu mai este ca înainte și că povestea de iubire a devenit… trecut.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Stare civilă singură și sper așa să rămân”, este unul dintre mesajele Cristinei Ich. Însă acesta a fost doar începutul „Dacă intri în tărâțe te mănâncă porcii”, „Noroc de Noah în viața mea, în rest nimic bun”, ”„Aplauze – circul ieftin s-a terminat. Oricum avea final”, Fetelor, când porniți la drum să vă asigurați că persoana de lângă voi este ceea ce trebuie”, sunt mesajele sugestive ale Cristinei Ich, scrie Cancan.