Ultima întâmplare de acest fel a fost surprinsă seara trecută de un timișorean care a filmat și a postat totul pe Facebook. Timișoreanul a filmat, luni seara, o mașină a operatorului de salubritate care spală minuțios strada în jurul unei stații de măsurare a calității aerului.

În imaginile postate pe rețeaua de socializare se vede cum șoferul trece de mai multe ori pe o porțiune de câțiva zeci de metri de lângă stație, inclusiv dând cu spatele.

”În dreptul stației de măsurare a calității aerului spălam de 5 ori (în video se vede doar de 2 ori, că mi-a luat ceva până m-am prins ce se întâmplă). Mâine iasă Robu și o să spună că aerul în TM e mai curat decât prevede legea… O să luăm amendă că e aerul prea curat!”, a scris timișoreanul pe rețeaua de socializare. Acesta a completat ulterior: ”Pe partea pe care mă aflam eu a trecut de vreo 8 ori! Am filmat, dar e prea lungă filmarea!”.

Întâmplarea are loc în contextul în care, în ultimele zile, timișorenii s-au plâns de proasta calitate a aerului și de smogul care a persistat, în anumite zone.

Sursa: Facebook / Takacs Tomy