Evenimentul Zilei > Monden > Cum arată la 60 de ani George Clooney, declarat de două ori cel mai sexy bărbat în viață, câștigător de premii Oscar
Cum arată la 60 de ani George Clooney, declarat de două ori cel mai sexy bărbat în viață, câștigător de premii Oscar

Cum arată la 60 de ani George Clooney, declarat de două ori cel mai sexy bărbat în viață, câștigător de premii Oscar

George Clooney a împlinit vârsta de 60 de ani și se mândrește cu o familie în care vedete au devenit, în ultimii ani, cei doi copii. Actorul are o carieră solidă în spate și 500.000.000 de dolari.

George Clooney a împlinit, joi, 6 mai, vârsta de 60 de ani. Unul dintre cei mai populari actori ai ultimilor ani, burlac vânat de femei pentru multă vreme, s-a născut în Lexington, Kentucky, SUA, în anul 1961. A câștigat două premii Oscar și a devenit cunoscut după aparițiile în serialul „Spitalul de Urgență”, care a fost difuzat și în România.

A câștigat de două ori premii Oscar. Prima dată pentru cel mai bun actor în rol secundar, a doua oară pentru producție

Și-a câștigat celebritatea odată cu rolurile din  „Furtună perfectă” sau „Marea Hoinăreală”. Un mare succes a fost reprezentat de filmul „Ocean’s Eleven”, regizat de Steven Soderbergh, care a avut încasări de peste 400 de milioane de dolari la nivel mondial. În anul 2006 a primit Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru filmul „Syriana”.

Șapte ani mai târziu a pus mâna din nou pe râvnita statuetă. Dar, de data aceasta, în calitate de producător al filmului „Gravity”, în care apare alături de Sandra Bullock.

George Clooney își propusese să nu aibă copii vreodată. Planurile i s-au schimbat după ce s-a căsătorit a doua oară

Actorul a fost căsătorit cu Talia Balsam (1989-1993), iar din anul 2014 și-a unit destinul cu Amal Alamuddin. Are o avere de aproximativ 500.000.000 de dolari. În două ocazii a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață. „Am spus mereu că nu voi fi tată, urăsc copiii. Apoi am cunoscut-o pe Amal și când ne-am căsătorit a devenit clar că amândoi ne simțeam foarte norocoși în viață, norocoși că ne-am găsit în viețile noastre.

Ne-am gândit că am fi egoiști să nu împărțim acest noroc și cu alți oameni, inclusiv cu acești doi năzdrăvani, a explicat actorul ce l-a făcut să-și schimbe optica”, spunea George Clooney într-un interviu.

Împreună cu actuala sa soție, George Clooney are doi copii, Alexander și Ella, născuți în anul 2017.