Evenimentul Zilei > International > Alegeri SUA: Obama și George Clooney s-au aliat împotriva lui Trump. Cum vor să-l ajute pe Biden
Alegeri SUA: Obama și George Clooney s-au aliat împotriva lui Trump. Cum vor să-l ajute pe Biden

Alegeri SUA: Obama și George Clooney s-au aliat împotriva lui Trump. Cum vor să-l ajute pe Biden

Barack Obama şi George Clooney vor organiza o strângere de fonduri pentru campania prezidențială a lui Biden.

Fostul preşedinte american Barack Obama va organiza marţi împreună cu actorul George Clooney o strângere de fonduri virtuală destinată campaniei electorale a candidatului democrat la preşedinţia SUA Joe Biden, relatează Reuters.

Obama şi Clooney se vor angaja într-o „conversaţie virtuală”, potrivit unei invitaţii către donatori obţinută de Reuters. Preţul biletelor variază între 250 şi 250.000 de dolari, anunță agerpres.

În iunie, Obama a organizat o strângere de fonduri pentru Biden, fostul său vicepreşedinte, care a adus campaniei acestuia din urmă peste 11 milioane de dolari. Biden se va confrunta cu preşedintele Donald Trump la alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie din Statele Unite.

Pandemia de coronavirus l-a obligat pe Biden să organizeze evenimente de campanie online sau aproape de locuinţa sa din Delaware. Strângerile de fonduri virtuale s-au dovedit însă eficiente pentru Biden, ajutându-l pe acesta şi grupurile democrate aliate să strângă mai mulţi bani decât Donald Trump şi grupurile republicane în lunile mai şi iunie.

Clooney, un critic deschis al preşedintelui Donald Trump, şi soţia sa, Amal, conduc „Clooney Foundation for Justice”, o organizaţie internaţională pentru drepturile omului. Luna trecută, el a donat 500.000 de dolari către „Equal Justice Initiative”, o organizaţie non-profit care reprezintă în justiţie deţinuţi ce ar fi fost acuzaţi în mod greşit.

Biden și democrații nu pot câștiga alegerile insultându-i pe americani

Nu există o insultă mai mare pentru americani decât să le fie ignorate dorințele lor privind imigrația, să le arzi steagul, să le rupi Constituția și să scuipi pe mormintele celor dragi în timp ce acționezi pentru a-i deposeda de exact a ceea ce persoanele dragi lor au luptat pentru a le păstra.

O analiză American Thinker denunță ceea ce consideră a fi „ura” democraților față de tot ce înseamnă a fi american și tendința contracandidatului lui Donald Trump, Joe Biden, de a transforma țara și de a o nivela în numele „normalității” din mandatul lui Barack Obama.

Sub oblăduirea socialiștilor care conduc Partidul Democrat, Biden ia partea teroriștilor Antifa și anarhiștilor Blac Lives Matter care jefuiesc și distrug cartierele comunității de culoare.

„Nimănui nu-i place să fie insultat în timp ce e atacat pentru că nu poartă masă și i se fură portofelul pentru a-i plăti pe democrați să conducă orașele lor în faliment”, se arată în acest articol, tradus și de Tribuna Românească, pe care-l prezentăm integral:

„Jeb Bush l-a mustrat odată pe candidatul Trump, afirmând sarcastic că un new yorkez nu poate ajunge la Casa Albă insultând.

Bineînțeles că Jeb Bush greșea. Se dovedește că-ți poți pava calea spre președinție atât timp cât insulți aceeași oameni pe care americanii visează să-i insulte și ei, de asemenea.

Donald Trump i-a insultat pe închinătorii mamonei din D.C. care au vândut muncitorii americani Chinei comuniste și 68% dintre americani au fost de acord.

A insultat o clasă de politicieni care nu a făcut altceva decât să susțină și să instige imigrația ilegală la frontiera de sud, iar 57% dintre americani au fost de acord.

Trump a insultat autointitulații preoți ai corectitudinii politice și 65% dintre americani au fost de acord. A insultat guvernul american care a cheltuit mai mult timp și bani luptând în războaie străine decât în construirea de poduri, repararea drumurilor și construirea de aeroporturi de ultimă generație acasă, în America, și 58% dintre americani au fost de acord.

Uneori, Trump o făcea cu un discurs bine pregătit, alteori cu o expresie de miting electoral, iar alteori cu o ironie de curtea școlii care se lipea strâns de adversarul politic. Ceea ce nu a făcut niciodată a fost să insulte fără discriminare și nu și-a îndreptat niciodată furia către poporul american.

Ceea ce a înțeles întotdeauna președintele Trump și ceea ce Democrații au găsit prea greu de înțeles, este că „arta insultării” funcționează doar atunci când vizezi un număr mic de oameni care dețin toată puterea, nu marea majoritate a americanilor fără putere.

Hillary Clinton a numit jumătate de America „deplorabilă” și „iremediabilă”, iar cei din Pennsylvania, Wisconsin și Michigan știau că la ei se referă.

Jemele Hill este sigură că fiecare votant Trump este în mod inerent rasist, iar americanii săturați să fie jigniți de către televiziunile lor au decis să scoată definitiv din viețile lor ESPN, CNN și MSNBC.

NFL și Team USA și alți sportivi trădători au decis să întoarcă spatele imnului național pe care îl cântăm în onoarea sacrificiului tuturor înaintașilor noștri și promisiunii unității naționale pentru generațiile viitoare, sportivi care pot fi surprinși să constate că americanii nu au nevoie să omagieze sportivii care nu aduc omagii eroilor.

Iar Joe Biden, intrat în cursa pentru Casa Albă sub pretextul întoarcerii națiunii la „normalitatea” anilor Obama, a decis să îmbrățișeze deschis ura Democraților față de tot ceea ce înseamnă american, promițând o „transformare fundamentală” a țării cum nu s-a văzut.

Dacă Curtea Supremă nu poate fi de acord cu rescrierea Constituției de către Stânga, Biden va pune la Curtea zece noi Socialiști democrați.

Dacă Republicanii din Congres nu se vor ralia, Joe Biden va dezlănțui reglementarea industriei în numele pseudo-științei climatice, Legea Drepturilor – castrând libertatea în numele justiției sociale și sfârșitul cetățeniei americane în numele reparațiilor coloniale și rasiale prin deschiderea granițelor noastre de a îmbrățișa planurile ONU de înlocuire a suveranității americane.

Dacă oamenii nu vor fi de acord cu el, Biden va continua să importe oameni noi până când se vor conforma.

Nu există o insultă mai mare pentru americani decât să le fie ignorate dorințele lor privind imigrația, să le arzi steagul, să le rupi Constituția și să scuipi pe mormintele celor dragi în timp ce acționezi pentru a-i deposeda de exact a ceea ce persoanele dragi lor au luptat pentru a le păstra.

Cu toate acestea, asta promite să facă tandemul Biden-Sanders.

În America are loc un război pentru libertatea de exprimare, iar Biden face lobby la Facebook pentru a-l cenzura pe Donald Trump și cere ca experții Partidului Democrat să fie lăsați să monitorizeze dezbaterile prezidențiale dacă Trump nu este cenzurat.

În America există un război împotriva poliției locale, unul care a dus la uciderea prea multor bărbați și femei în uniformă de când administrația Obama a declarat pentru prima dată „sezon deschis” în profesia lor, iar Biden ia partea teroriștilor domestici Antifa și anarhiștilor care jefuiesc și distrug cartierele comunității de culoare și visele lor.

În America are loc un război împotriva soluțiilor de bun-simț față de un virus care a furat traiul muncitorilor americani și copilăria copiilor lor, în timp ce Biden insistă ca școlile și afacerile să rămână închise până cel puțin a doua zi după alegerile prezidențiale.

Niciodată nu au existat atât de puțin oameni care să rănească atât de mulți oameni, asta avându-i în vedere pe Joe Biden și Partidul Democrat.

Pentru a câștiga în 2020, Democrații au decis să insulte și să descurajeze poporul american până când pierd atât de mult încât uită că mai sunt multe de pierdut. Există un genunchi care apasă pe gâtul fiecărui american și un semn „Votez Biden” în pieptul fiecărui bătăuș care se sufocă.

Socialiștii care conduc Partidul Democrat nu ratează niciodată o ocazie de a rata o lecție istorică. Este uimitor că după patru ani de președinție insurgentă condusă de un outsider al tuturor outsiderilor, Donald Trump, Democrații reușesc să ajungă la concluzia că doar insultarea Americii și istoria ei îi vor aduce la putere.

Americanii pot accepta tipul de politică îndrăzneață, impertinentă pe alocuri și la limită, precum cea a lui Donald Trump, deoarece el își întoarce pumnii către dușmanii noștri comuni. În schimb, nimănui nu-i place să fie insultat în timp ce e atacat pentru că nu poartă masă și i se fură portofelul pentru a-i plăti pe democrați să conducă orașele lor în faliment”

Sursa: Agerpres

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: