Taximetristul le-ar fi explicat poliţiştilor că nu îşi aminteşte traseul parcurs în timpul cursei în care l-a avut pasager pe Gheorghe Dincă. Tot el le-a recomandat anchetatorilor să urmărească camerele de supraveghere. Taximetristul a mai precizat că bărbatul a tăcut toată cursa și a privit pe geam în gol.

Jurnaliștii RTv susțin că l-au găsit pe taximetristul respectiv, dar acesta a spus că nu își mai aduce aminte nimic despre cursă. În ciuda acestui fapt el a susținut că este sigur că nu a mers în Caracal.

În plus, șoferul a mai precizat că nu a fost căutat de procurori pentru a fi audiat și că poate își aducea aminte de clientul său dacă ar fi fost întrebat cel târziu a doua zi. Dincă a mers cu taxiul la ora 10:01, cu aproape o oră și 5 minute înainte de primul apel al Alexandrei la 112.

Șoferul a declarat pentru RTv, în cadrul unei emisiuni realizate de către Victor Ciutacu: ,,100% nu știu dacă l-am dus pe omul acela. Eu nu m-am uitat la fața lui. Eu nu mai știu cursa, nu îmi dau seama. Nu am avut nicio cursă spre Caracal, m-am întors spre Craiova.

Nu știu nimic, se vede filmarea că s-a pus lângă mine. Dacă mi se punea întrebarea a doua zi, îmi aduceam aminte. Nu i-am dat bon pentru că nu mi-a cerut.

Dau bon doar celor care cere. Comanda nu s-a făcut prin dispecerat. Eu era staționat, a venit la mine. nu am vorbit nimic cu el. Nu m-a căutat nimeni. Nu mai știu unde l-am lăsat. Dar, nu am avut cursă spre Caracal. Putea să aibă și două pălării, nu îmi aduc aminte.”

Te-ar putea interesa și: