Evenimentul Zilei > Monden > Cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Michael Jackson. Nici nu v-ați fi imaginat
Cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Michael Jackson. Nici nu v-ați fi imaginat

Cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Michael Jackson. Nici nu v-ați fi imaginat

Prince Jackson și-a dorit să stea departe de celebritate. Însă nu a reușit, căci fanii regretatului Michael sunt mereu cu ochii pe el. Cine e fiul cel mare al lui Michael Jackson și ce zice de celebrul său tată.

Nici nu v-ați fi imaginat cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Michael Jackson, Prince Jackson, pe numele său complet Michael Joseph Jackson Jr. Are 23 de ani și este fiul lui Michael Jackson făcut cu Debbie Rowe. Tânărul a încercat să fie o prezență destul de discretă, spre deosebire de sora lui, Paris. Însă nu i-a ieșit prea bine, căci celebritatea tatălui său l-a prins din urmă și pe el. Cine este fiul lui Michael Jackson.

Prince a absolvit facultatea în 2019. El a pus bazele unei organizații caritabile, ”Heal L.A.”, de care se ocupă intens și astăzi. De asemenea, el a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl lui și și-a făcut propria companie de producție, „Kings Son (n.r.fiul regelui) Productions’. Acesta realizează videoclipuri pentru artiști celebri.

„O să muncesc din greu să-mi câștig acest  renume”

Un tânăr extrem de responsabil și muncitor, fiul cel mare al lui Michael Jackson declara în 2019 că are de gând să muncească pentru a-și câștiga renumele și că nu ia totul de-a gata. ”M-am născut Prince (n.r.-prinț) și acesta a fost numele care mi-a fost dat. Dar tatăl meu și-a câștigat titulatura de „Regele pop” după ani întregi de muncă,  antrenamente și  multe sacrificii pe care le-a făcut să ajungă acolo.

Așa că este o formă de motivare. Numele meu e Prince, dar pentru a-mi atinge scopurile sunt fiul regelui. O să muncesc din greu să-mi câștig acest  renume”, declara tânărul în urmă cu 2 ani.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.