Se trec în revistă împăcările şi despărţirile. Nu le mai citesc, oricum Bianca va veni la Capatos să lămurească problema. Nu va face declaraţii – doar va ţuguia buzele ca şi cum ar avea ceva de zis – cică „Adi n-o lasă”.
Dar noi înţelegem multe din pauzele lungi între cuvinte, frazele neterminate şi oftatul des. Dar, orice despre Bianca are valoare. Şi ca dovadă, în ultima lună, a fost cea mai mediatizată vedetă feminină din România. Aşa spune unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare a presei şi nici nu mă îndoiesc.
Creatoarea (nu ştiaţi că acum blonda lui Bote e designer?) e urmată pe podium de Daniela Crudu, o altă vedetă cu fotbalist ataşat şi oareşce probleme de comportament. Ultimul loc pe podium îl ocupă Andreea Marin. V-aţi speriat?
Nominalizarea n-are legătură cu campaniile de binefacere ale Zânei, ci cu problemele cu Adriana Nicolae, rezolvate cu martori la Gala Premiilor VIP. Nu v-au ajuns vedetele? Avem şi „Celebrităţi pe coperte”. Cum cine? Doar locul unu: Gigi Becali.