Este vorba despre o emisiune matinală de la un post TV care se numeşte Transilvania look. Cum a apărut, de unde şi în ce fel, nu ştim, ceea ce ştim este doar că unii dintre noi ne-am trezit cu dânsul în casă, ca să zicem aşa, prin amabilitatea reţelei de cablu.
Că se poartă miştourile de dimineaţă nu mai este o noutate, ideea este că atunci când se forţează „nota mişto-ului” devine totul penibil. „Mădălina Pamfile, asistenta lui Capatos, s-a urcat pe geam, la etajul 5 al blocului unde locuieşte şi era cât pe ce să se arunce, însă a fost salvată în ultimul moment de iubitul unei prietene, hahahhhhaaaaaaaa!”, se hlizesc oamenii noştri.
Apoi îşi plimbă degetele alene, împreună cu fata tunsă băieţeşte care le ţine companie, pe fotografia unei domnişoare goale de pe prima pagină a unui tabloid. Şi iar hahhhaaaaa, hahhhaaaaa, şi…atât.
Dacă ar avea şi ceva comentarii în afară de râs necontrolat, parcă emisiunea nu ar mai părea atât de înfăşată în te miri ce. Brusc, hohotele se întrerup. Nu, nu am scăpat, trebuie să vizionăm un fel de clip în care tot cei doi băieţi beau pe rând dintr-un singur pahar cu bere, aşezaţi în şezlonguri, cu spatele spre telespectatori. De mare excepţie…