Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > CRONICA TV. Kate: singurătatea unui sfârc
CRONICA TV. Kate: singurătatea unui sfârc

CRONICA TV. Kate: singurătatea unui sfârc

Instituţia monarhică îi examinează cu minuţiozitate toate gesturile, pentru a stabili stilul pe care îl va imprima Casei Regale britanice. Presa şi televiziunea sunt cu ochii pe ea. Mai ales televiziunea, care "are grijă" să îi arate cât mai în prim plan ridurile care i-au apărut cam devreme.

Kate, soţia prinţului William, Ducesa de Cambridge a început să afişeze zâmbetul trist şi uşoara aplecare a capului, melancolică, exact ca Lady Di. Nu o imită. Totul este natural. Naturală este şi goana fotografilor şi a televiziunilor după senzaţional. La fel cum a fost în ceea ce o priveşte pe Diana.
Comentatorii, crainicii, reporterii şi ce or mai fi ei spun că Ducesa ar fi trebuit să se aştepte la acest lucru. O crainică se întreabă pe un post TV american unde este vivacitatea chipului lui Kate. Cum unde? Strălucirea interioară i-a fost înghiţite de cutume, relaxarea tinereţii este panicată să nu cumva să îi scape vreun sfârc. Şi dacă îi scapă amândouă sfârcurile vine fotograful şi le pozează, pentru ca mai apoi întreg mapamondul să îşi dea cu părerea mâncând praline (să zicem) în faţa televizorului: "Vai ce sâni urâţi are", "Hai măi că e bunuţă", etc, etc. Observaţi că spunem sâni, dar ştiţi foarte bine că oamenii vor zice ţâţe.
"Kate este supărată", spune şi postul NBC. "Nu ar trebui, pentru că ştia în ce se bagă", comentează tabloidele britanice. A intrat într-o lume în care nici măcar singurătatea unui sfârc nu mai îi este permisă.

Publicat in categoriile: Opinii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: