Nu de mult, postul anunţa cu mândrie un pas important pentru creşterea audienţei: aducerea lui Andrei Gheorghe în echipă. Îmi păstrez scepticismul cu privire la audienţe, dar când vine vorba de spectacol, pot spune cu mâna pe inimă că îmi era dor de prezentatorul sarcastic, iubitorul de radio care spunea nonşalant că face TV doar pentru bani, cel care spune lucrurilor pe nume, fără să se gândească la consecinţe sau orientări ale instituţiilor media.
Într-un decor întunecat în care două muşte îi chinuiau pe Gheorghe şi pe invitatul său de la PSD, moderatorul şi-a făcut un ţel din a-l încuia pe acesta întorcând problemele pe toate părţile. Iar problemele nu au fost puţine: mineriade, suspendarea lui Băsescu, plagiatul, CCR, ICR, toate abordate în stilul său agresiv cu zâmbetul pe buze.
Bineînţeles că nu a omis să facă referire, când s-a ajuns la Năstase, la cum a fost arestat în 2003 pentru că spunea ce gândeşte. "Să zicem că am înţeles, dar…", trebuie să fi fost replica serii, ce lăsa, nu chiar printre rânduri, să se vadă ceea ce ştim de mult: Andrei Gheorghe e nemulţumit… şi de data asta cred că foarte multă lume descoperă veriga slabă.