Veronica şi Viorel Stegaru au lansat recent piesa „Câinii latră, Vulpea merge”, iar valul de critici i-a lovit instantaneu deşi melodia a strâns rapid peste 100.000 de vizualizări.

A fost momentul în care Mirela Vaida nu şi-a mai putut stăpâni frustrarea şi i-a acuzat de ipocrizie pe cei care îi contestă pe Vulpiţa şi Viorel.

Prezentatoarea a răbufnit în direct și nu i-a iertat pe cei nemulţumiţi din cauza celei de-a doua melodii marca Vulpiţa şi Viorel (n.r. prima a fost Om bogat sau om sărac).

Prezentatoarea emisiunii „Acces direct” crede că există mulţi români invidioşi din cauza succesului pe care cuplul din Blăgeşti îl are, deşi nu-l recomandă nimic.

În comentariile de pe reţelele de socializare, unii i-au acuzat că şi-au lăsat fetița acasă și se bucură nepăsători de traiul din Capitală.

Sătulă de toate aceste atacuri, Mirela Vaida a declarat în direct la Acces direct:

„Lumea e închistată în dușmănie, răutate. Ce au făcut oamenii ăștia? Au luat pâinea cuiva, au luat cuiva talentul?

Lumea se uită pentru relaxare, pentru entertainment (…) Nimeni nu a zis că îi promovăm ca să îi dăm exemplu…

Acum, dacă li se propune să facă o piesă… câți ca ei ați refuza dacă aţi fi puși în așa situație?”

Cu peste patru luni în urmă, Vulpiței îşi îndeplinea unul dintre cele mari vise odată cu apariţia de la Antena 1.

Vasluiana mărturise că şi-a dorit dintotdeauna să fie vedetă, chiar dacă asta a însemnat să-şi lăse fetița la Blăgești, în grija soacrei Ilinca, care nu o agreează.

Nu o agreează nici socrul Dumitru, conform celor întâmplate chiar de 1 Iunie, la Blăgeşti, când Viorel şi Vulpiţa au mers să-şi vadă fetiţa.

Vizibil deranjat de prezenţa jurnaliştilor în faţa curţii sale, Dumitru a avut o reacţie violentă şi chiar a pus mâna pe pietre pentru a-i pune pe fugă pe nepoftiţi.