Cristina Rus, amantă de mafiot | VIDEO

Cristina Rus, amantă de mafiot | VIDEO

Recent eliminată din concursul „Dansez pentru tine“, Cristina Rus îşi drege supărarea cu un eveniment foarte important pentru ea. Debutul pe marele ecran în „Supravieţuitorul“ lui Sergiu Nicolaescu.

Absolventă a Facultăţii de Teatru şi Televiziune din Cluj, Cristina Rus are şansa să-şi facă debutul în cinematografie, în cea mai recentă producţie a lui Sergiu Nicolaescu, „Supravieţuitorul“, continuarea aventurilor celebrului comisar Moldovan.

Cântăreaţa a mai figurat în distribuţ ia unui serial din 2006, „Adevă rata dragoste“, al regizorului Dan Petcan, în care a interpretat rolul prietenei personajului principal, o experienţă necesară pentru o tânără aspirantă la cariera de actriţă.

A împărţit rulota cu Ileana Lazariuc

Ne puteți urmări și pe Google News

Cristinei i-a revenit rolul amantei lui Goldberg varianta tânără (Cristian Moţiu), duşmanul neîmpăcat al comisarului. Partitura i-a convenit de minune pentru că, spune Cristina, „nu presupunea scene nud“, ci doar un dute- vino pe la recepţii, la braţul agreabilului Moţiu.

„Am fost contactată de către unul dintre cei care se ocupau de preselecţia pentru filmul «Supravieţuitorul». Odată prezentată domnului Sergiu Nicolaescu, mi s-a confirmat participarea la filmări“, spune Cristina. De altfel, Sergiu Nicolaescu şi-a ales pentru filmul său câteva frumuseţi autohtone incontestabile, precum Ileana Lazariuc, în rolul Zaradei, Simona Pătruleasa, în cel al lui Miss Monde, şi Loredana Groza, în rolul lui Lorry. Cu Ileana, Cristina a împărţit aceeaşi rulotă la filmări, iar scurta convieţ uire cu una dintre cele mai răsfăţate femei din showbizul românesc i-a lăsat o impresie puternică. „Ileana este o femeie extraordinară, mi-a făcut plăcere să lucrez cu ea. În film am o problemă serioasă cu Ileana, dat fiind că Goldberg este îndrăgostit de ea. Practic este rivala mea. Mai multe nu aş vrea să divulg...“, declară Cristina.

Deşi joacă în acelaşi film alături de actori valoroşi ca Jean Constantin şi Vladimir Găitan, Cristina nu a reuşit să-i cunoască. „Singurul de care m-am apropiat a fost Cristian Moţiu, pentru că eram mereu unul lângă celălalt“, spune cântăreaţa.

Metamorfoză

Rolul amantei lui Goldberg a necesitat o metamorfoză cam neplăcută pentru Cristina, practic ea trebuind să fie „îmbătrânită“ cu 10 ani, misiune care nu a reuşit în totalitate, cu tot machiajul şi ridurile „construite“ în jurul ochilor vedetei. Aceasta este una dintre transformări, cealaltă s-a petrecut pe scena de la „Dansez pentru tine“, unde Cristina a ajuns să danseze ca un profesionist pe ritmuri de charleston, quick-step sau tango. Cu toată virtuozitatea dobândită, nu a reuşit să rămână până la finele competiţiei difuzate de Pro TV.

INTERVIU RAPID

Cristina Rus a fost impresionată de condiţiile de la filmările pentru „Supravieţuitorul“ şi de stricteţea programului

EVZ TV: Lui Sergiu Nicolaescu i s-a dus vestea că e foarte intransigent cu actorii la filmări. Care este cea mai importantă lecţie pe care ai deprins-o de la acesta? Cristina Rus: Cea mai importantă lecţie este punctualitatea. Fiecare actor era reţinut pe platoul de filmare doar în momentul în care avea de filmat scena lui. În rest, acesta avea o rulotă specială, unde putea să se odihnească sau să mănânce. Am rămas impresionată de respectul şi grija faţă de actori.

Te simţi aproape de perfecţiune din punct de vedere al dansului? Din nefericire, am ieşit din concursul „Dansez pentru tine“, publicul de acasă considerând cazul pentru care luptam unul mai uşor de rezolvat decât cel al Deliei. Eu şi partenerul meu am repetat foarte mult şi cred că am demonstrat că, din om obişnuit, poţi să te transformi în dansator profesionist, când e la mijloc viitorul unui copil!

Ai fost VJ pentru o zi la MTV, în ce a constat pregătirea ta pentru acest rolul? Mi-a plăcut mai ales faptul că a trebuit să prezint piesele colegilor mei. Şi nu e greu deloc să citeşti ce se derulează pe prompter! Nu mă pot lăuda că sunt o prezentatoare bună, dar mă mândresc cu vocea mea!

DE PE MICUL PE MARELE ECRAN

Divele lui Nicolaescu

Foarte prezente pe micul ecran, fie că e vorba de ştiri (Simona Pătruleasa) ori seriale (Ileana Lazariuc), trei frumuseţi autohtone au corespuns cu nevoile regizorale ale lui Sergiu Nicolaescu. „Rolul meu, dacă pot să-i spun aşa, e foarte mic: sunt o «Miss» care anunţă numele jucătorilor la ruleta rusească“, spune Simona. La rândul ei, Ileana e protagonista unei scene nud.

„Aspectul şi coafura mea din film sunt destul de «bătrâneşti», chiar şi machiajul a fost făcut în aşa fel încât să mă îmbătrânească cu 10 ani“