Cristiano Ronaldo va câștiga 400 de milioane de euro în Arabia Saudită. Ce i-au cerut oficialii lui Al-Nassr

Cristiano Ronaldo va câștiga 400 de milioane de euro în Arabia Saudită. Ce i-au cerut oficialii lui Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a semnat recent cu echipa din Arabia Saudita Al-Nassr. Lumea fotbalului a fost surprinsă de decizia luată de starul portughez. Atacantul va primi un salariu uriaș nu doar pentru performanțele sportive.

Atunci când a fost anunțat faptul că portughezul Cristiano Ronaldo va semna cu Al-Nassr lumea fotbalului a fost cel puțin surprinsă. Lusitanul va încasa peste 400 de milioane de euro în Arabia Saudită. Atacantul a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate, iar salariul său este de 200 de milioane anual. Totuși, o sursă apropiată de clubul de fotbal a spus că Ronaldo ar urma să primească încă 200 de milioane de euro dacă va promova viitoarea candidatură a Arabiei Saudite, Greciei și Egiptului pentru a organiza Campionatul Mondial din 2030.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, a fost prezentat în fața la mii de ani. Evenimentul a avut loc la Riad, săptămâna trecută. Este clar că lusitanul este cel mai cunoscut fotbalist care va juca la clubul din Arabia Saudită sau în orice altă țară din Golf. Patronii echipei sunt gata să îi ofere fotbalistului încă 200 de milioane dacă va fi de acord cu propunerea lor.

Când va debuta Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Atunci când a semnat cu Al-Nassr Ronaldo și-a asumat că va ajunge într-o lume în care fotbalul nu este atât de important precum este în Europa. Totuși, starul portughez a dat o lovitură financiară importantă. Fotbalistul va putea juca oficial pentru echipa din Arabia Saudită abia pe 22 ianuarie din cauza suspendării. Atacantul va putea evolua în meciurile combinate organizate de echipele Al-Nassr şi Al-Hilal contra lui PSG.

Ne puteți urmări și pe Google News

Echipa lui Ronaldo se află pe locul doi în clasamentul din Arabia Saudită după cele 10 etape disputate. Al-Nassr a acumulat 23 de puncte, cu două mai puțin față de formația Al-Shabab, care este liderul campionatului, informează Agerpres. Ronaldo a jucat înainte de a ajunge în Golf la Manchester United. Portughezul a încercat încă din vara anului trecut să plece de la gruparea de pe „Old Trafford” la un club important din Europa. Fotbalistul a plecat de la echipa din Anglia cu mare scandal după ce s-a certat cu oficialii clubului.