Cristiano Ronaldo a semnat cel mai mare contract din istoria sportului. Portughezul merge într-o fundătură, dar se umple de bani

Cristiano Ronaldo a semnat cel mai mare contract din istoria sportului. Portughezul merge într-o fundătură, dar se umple de bani

Cristiano Ronaldo nu a putut să reziste ofertei fabuloase pe care a primit-o din Arabia Saudită, de la formația Al-Nassr. Superstarul portughez va juca într-un campionat inexistent pentru restul lumii.

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a semnat un contract cu formația Al-Nassr din Arabia Saudită. Portughezul, aflat pe final de carieră dispare astfel într-un fotbal inexistent pentru restul lumii, dar dă o mare lovitură financiară.

Conform publicației spaniole Marca, superstarul lusitan va încasa un salariu uluitor, de 200 de milioane de euro anual. Este cel mai valoros contract din istoria sportului, nu doar a fotbalului. Durata înțelegerii este de două sezoane și jumătate.

Cristiano Ronaldo a semnat un contract istoric

„E mai multă decât istorie în devenire. Nu doar că acest transfer va inspira clubul nostru la succese mărețe, dar va inspira întregul campionat, țara, viitorul următoarelor generații. Băieți, fete, toți vor dori să devină cea mai bună versiune a lor. Bine ai venit la noua ta casă, Cristiano”, au anunțat oficialii de la Al-Nassr în cadrul unui comunicat care a certificat înțelegerea.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, el se pregătește să bată palma pentru o înțelegere care l-ar lega de Arabia Saudită până în 2030, ca ambasador al Campionatului Mondial pe care saudiții speră să-l găzduiască alături de Grecia și Egipt.

Cristiano Ronaldo și-a petrecut ultimele zile la Madrid, alături de partenera Georgina Rodriguez. Potrivit sursei citate anterior, portughezul va ajunge la Riyadh duminică. Va fi prezentat pe stadion, în fața fanilor, apoi se va alătura lotului condus de antrenorul Rudi Garcia.

Noua echipa a lui Cristiano Ronaldo se află pe locul al 2-lea în campionatul Arabiei Saudite, după disputarea a 10 etape, cu un total de 23 de puncte, cu două mai puțin decât formația Al-Shabab, care este lideră. CR 7 este așteptat să îmbrace pentru prima dată tricoul lui Al-Nassr, la data de 5 ianuarie, într-o confruntare programată celor de la Al-Taee.

În vară, Ronaldo a încercat să plece de la Manchester United și să-și găsească un club cu pretenții din Europa, dar nu a reușit. El s-a despărțit de „diavoli” cu mare scandal, după ce s-a certat cu oficialii grupării de pe „Old Trafford”.