"În şedinţa formală (de luni – n.r.) am pus, la un moment dat, problema limpezirii, nu scoaterii vreunui partid din USL, ci limpezirii raporturilor dintre PNL şi PC. Realitatea aşa-numitei Alianţe de Centru-Dreapta PNL-PC nu este realitate, este o ficţiune. Ca atare, a contesta sau a dori să elimin Partidul Conservator din USL, am vorbit, nu am cerut acolo, că erau destule decizii luate, că era la sfârşitul şedinţei, am făcut remarca, în treacăt, că ar fi bine să limpezim şi acest lucru", a mai declarat Antonescu.
În replică, președintele PC Daniel Constantin a afirmat, ironic, că îl așteaptă pe Crin Antonescu să prezinte programul de candidat. 
”Nu aș vrea să comentez în niciun fel declarațiile domnului Antonescu. Avem alte probleme mult mai importante de rezolvat. Cred că acum, când lucrurile sunt clare din punct de vedere al canditaturii, trebuie să ne angajăm, și eu mă angajez cu toată forța, în campania domnului Antonescu pentru prezidențiale. Îl așteptăm să ne prezinte și nouă programul de candidat”, a declarat Constantin. 
În plus, Crin Antonescu a afirmat că primarul Sibiului, Klaus Iohannis ar fi un "excelent cap de listă" la alegerile europarlamentare, adăugând că toți cei 5 actuali europarlamentari ar merita să continue.
"Klaus Iohannis ar fi un excelent cap de listă. Nu cred sau n-am vreo informaţie până în acest moment că domnul Klaus Iohannis, primar al Sibiului, ar intenţiona o carieră parlamentară europeană. Din punctul meu de vedere, toţi cei cinci actuali europarlamentari merită să continue",  a spus liderul PNL.

Te-ar putea interesa și: