Evenimentul Zilei > Social > Craiova pentru #Colectiv. Banii adunați la concertul caritabil de la “Colibri” au fost transferați către Crucea Roșie
Craiova pentru #Colectiv. Banii adunați la concertul caritabil de la “Colibri” au fost transferați către Crucea Roșie

Craiova pentru #Colectiv. Banii adunați la concertul caritabil de la “Colibri” au fost transferați către Crucea Roșie

Muzicianul Bogdan Uță și Adriana Teodorescu, managerul Teatrului “Colibri” Craiova, au organizat un concert caritabil pentru victimele din #Colectiv. În urma concertului de joi seară s-a adunat suma de 10.312 de lei. Fondurile rezultate din vânzarea biletelor și din donații au fost direcționate vineri către Crucea Roșie Română.

Inițial concertul a fost organizat în scopul ajutorării lui Daniel Ciobanu, victimă a tragediei din Club Colectiv, însă, din păcate, acesta a încetat din viață sâmbătă, 7 noiembrie 2015. Dumnezeu să îl odihnească! 

Pentru ‪#‎Colectiv

Artiști, formații din Craiova care au răspuns invitației lui Bogdan Uță de a se alătura concertului caritabil sunt: Paul Negoiță, Gabriela Dolanska – Slovacia, Alive Band & Reyna Vox, The Weels, In the Groove, 7Fix , Old School și Casual Band.

“Oamenii știu să fie solidari! A fost o seară plină de emoție în care am demonstrat toți cei prezenți CĂ NE PASĂ! Mulțumim, oameni buni!”, a transmis Bogdan Uță.

În semn de solidaritate, muzicienii din țară au decis să organizeze simultan concerte în mai multe orașe, fondurile strânse urmând a fi donate victimelor incendiului de la #Colectiv.

Banii strânși vor fi direcționați către Crucea Roșie Română care se ocupă de răniți, în contul: RO36BRDE410SV29647144100 LEI DESCHIS LA BRD. IMPLICĂ-TE ȘI TU, DOAR AȘA DEMONSTRĂM CĂ SE POATE!

Bilanţul tragediei de la Colectiv a crescut. Cea de-a 55-a victimă a murit într-o clinică din Germania.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: