Evenimentul Zilei > Actualitate > Crăciuniţele EVZ îi aşteaptă pe cititori şi pe copiii lor la Carrefour
Crăciuniţele EVZ îi aşteaptă pe cititori şi pe copiii lor la Carrefour

Crăciuniţele EVZ îi aşteaptă pe cititori şi pe copiii lor la Carrefour

Delegaţii Moşului şi ai Evenimentului Zilei împart ziare şi cărţi de benzi desenate în cel mai aglomerat raion al hipermarketului, cel de jucării. Primesc cadoul toţi copiii cuminţi, dar nu numai ei.

Pe parcursul acestei săptămâni, Crăciuniţele EVZ se vor afla la raioanele de jucării ale magazinelor Carrefour pentru a oferi ziare părinţilor ori bunicilor şi cărţi de benzi desenate copiilor. Prima întâlnire a avut loc aseară.
"Ai fost cuminte?", îi întrebau Crăciuniţele pe prichindeii din cărucioarele de cumpărături. "Nu prea", erau sinceri cei mici şi se uitau spre părinţi să ceară confirmarea.
Obraznici sau nu, benzile desenate sunt pentru toţi
Părinţii i-au pârât ba că au fost obraznici la grădiniţă, ba că au stricat jucării ori au refuzat să doarmă la prânz. Dar cum Moşul nu prea ţine seamă de astfel de detalii, toţi copiii au primit cadouri.
Cartea de benzi desenate pe care o primesc cei mici este despre aventurile a doi prieteni, Biţă şi Todiţă, care călătoresc împreună prin lume. Ilustraţiile aparţin caricaturistului Adrian Andronic, care şi-a propus să le explice copiilor noţiunile de bine şi de rău pe măsură ce trăiesc aventurile călătoriei alături de cele două personaje.
Când şi în ce magazine puteţi primi cadoul
Crăciuniţele EVZ se vor afla în raioanele de jucării ale hipermarketului Carrefour în intervalele orare 10.30 – 12.30 şi 16.30 – 18.30. Magazinele cuprinse în această campanie sunt: Carrefour Orhideea, Carrefour Colentina, Carrefour Berceni şi Carrefour Vitantis.
Citiţi şi:

  • 10 sfaturi pentru a nu exagera cu cadourile pe care le dăm copiilor de Crăciun
  • La ce târguri de Crăciun se pot duce bucureştenii
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: