Crăciun negru: 11 morţi în accidente rutiere

Crăciun negru: 11 morţi în accidente rutiere

Zeci de familii au plâns de Sărbători din cauza evenimentelor tragice prin care au trecut. Pe şosele au fost înregistrate 34 de accidente grave.

Poliţiştii au făcut o statistică neagră a evenimentelor care s-au întâmplat pe şoselele din ţară în perioada Crăciunului.

La nivel naţional s-au produs 34 de accidente grave. În urma acestor tragedii, în perioada 23 - 25 decembrie, au fost înregistrate 11 decese, iar 33 de persoane au fost rănite grav. Cauzele: neatenţia viteza şi oboseala la volan

Harta tragediilor

Ne puteți urmări și pe Google News

Alexandria. Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două au fost rănite după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit frontal pe E70, la ieşirea din Alexandria. Şoferul unui BMW a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un Opel. Şoferul maşinii lovite şi un pasager au murit pe loc.

Vâlcea. Un microbuz în care se aflau nouă fraţi s-a izbit violent de un copac în dreptul localităţii Băbeni. Cumnata şoferului, care era şi tatăl copiilor, a murit pe loc. Cinci dintre copii şi mama lor sunt în stare gravă la spital. Copiii mergeau la colindat la rude.

Singurii care au scăpat teferi sunt doi copii şi şoferul care a refuzat să colaboreze cu poliţia în absenţa avocatului.

Bucureşti, Pasajul Basarab. Trei persoane, dintre care un copil, au fost grav rănite, iar alte trei au fost lovite uşor în urma impactului dintre un Seat şi un BMW. Din primele cercetări reiese că unul dintre şoferi nu a acordat prioritate.

Bucureşti, Şoseaua de Centură. O Toyota care ieşea din Cimitirul Străuleşti nu a acordat prioritate şi a fost lovită în plin de un camion. În automobil se aflau doi soţi, de 51, respectiv 53 de ani care au fost duşi de urgenţă la spital, iar din spusele medicilor nu sunt în stare gravă.

Iaşi. Doi copii de 9 şi 10 ani, din Jigoreni au vrut să se joace în zona barajului Ţibăneşti, pe gheaţa subţire a unui iaz. Din nefericire, gheaţa a cedat, iar cei doi s-au înecat. Au fost găsiţi după câteva ore de o echipă de intervenţie a ISU.