Ștefan Caraman îl desființează pe Costin Mărculescu, printr-o postare pe Facebook, în care nu ezită să-l numească „fraier” și „jeg”. Mai jos redăm integral mesajul scriitorului:

„Presa de doi lei (adica toata) deplange moartea unui peste de renumit, Costin Marculescu. Adica pe fraierul ala care latra pe videoblog prostii cu virgine il umfla politia, iar jegul asta care a alimentat protipendada Bucurestiului cu „modele” (proaste gasite pe la tara si transformate in parasute de lux) are parte de „lacrimi si durere”.

Ar trebui ca grupul ala de activiste naive care s-au afisat mai ieri prin Piata Universitatii cu afise antirasim sa apara acum cu ceva pe care sa scrie atat, „bai, s-a facut dreptate”. cam asta e lumea in care traim”, a scris Ștefan Caraman, pe Facebook.

Certificatul de deces al lui Costin Mărculescu lămurește misterul morții sale!

Costin Mărculescu a decedat în condiții care au lăsat multe semne de întrebare. Certificatul de deces obținut de Spynews demonstrează cauza reală a morții sale.

Actorul Costin Mărculescu s-a stins fulgerător la o vârstă deloc obișnuită: 51 de ani. Cunoscut pentru aparițiile sale televizate, Costin Mărculescu a intrat într-un con de umbră în ultima vreme fiind afectat atât din punct de vedere economic, cât și sufletește. Părea că nu-și mai găsește locul pe lumea asta. Problemele financiare îl apăsau destul de tare, trăind din împrumuturi luate de la prietenii săi, în special cunoscutul cântăreț Pepe și jurnalista Mara Bănică. Cei doi fuseseră desemnați de artist, într-un bilet cu caracter de premoniție.

„Acum 4 ani, eu i-am chemat salvarea. Avea probleme cu inima. Lăsase un bilet în casă în care spunea: în cazul în care mor, să se ocupe de înmormântare Pepe și, dacă nu răspunde Pepe, sunați-o pe Mara Bănică. Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil să fi făcut un infarct. Dar lucrurile astea le va stabili legistul, de îndată ce îi va face autopsia”, a spus Mara Bănică.

Un alt om apropiat de Costin Mărculescu susține însă altceva, o altă posibilă cauză a morții, o combinație între medicamente și alcool. „Nu consuma foarte des alcool, dar consuma. Și lua medicamente pentru atacuri de panică. Probabil o fi consumat un pic de alcool și în combinație cu un medicament sau un atac de panică, i s-a făcut rău și a făcut infarct”, a spus aseară Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu la Antena Stars.

În documentul obținut exclusiv de Spynews.ro se poate vedea că afecțiunea care a provocat moartea directă este „insuficiență cardio-respiratoriu acută”, respectiv infarctul. „Ca boli care au dus la provocarea acestuia, sunt menționate miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană”, mai notează sursa citată.

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu