Evenimentul Zilei > Actualitate > Copos vrea să mute Rapidul pe „Naţional Arena”!
Copos vrea să mute Rapidul pe „Naţional Arena”!

Copos vrea să mute Rapidul pe „Naţional Arena”!

George Copos, patronul echipei de fotbal Rapid, acuză fanii de indisciplină şi ia în calcul varianta ca "vişiniii" să nu mai joace pe arena din Giuleşti.

Supărarea lui Copos provine de la faptul că, în timpul partidei Rapid – MyPa 3-1 (disputată aseară, pe „Giuleşti”, în prima manşă din turul II preliminar al Ligii Europa), suporterii au aruncat o torţă pe suprafaţa de joc. „Am construit o echipă tehnică în care credem. Am realizat transferuri semnificatice – aproape o echipă întreagă…
Am făcut toate acestea – şi multe altele, care ţin de managementul clubului – pentru a da satisfacţie şi plăcere suporterilor noştri, giuleştenilor, pe care ne place să-i numim „cea mai frumoasă galerie din ţară”. Noi ne-am făcut datoria.
Care ne-a fost răsplata?
În cea de-a doua repriză a meciului cu echipa finlandeză, la scorul confortabil de 3-1 pentru noi, dinspre galeria noastră a fost aruncată o torţă pe teren. Ce va urma, nu ştim cu certitudine, dar putem anticipa, cunoscând regulamentul: o amendă de zeci de mii de euro şi, eventual, o suspendare a terenului.
Să mă înţelegeţi bine, NU CERT ACUM ÎNTREAGA GALERIE RAPIDISTĂ pentru ceea ce s-a întâmplat ieri. Cert pe IRESPONSABILII care vin pe stadion pentru a face rău echipei.
Aştept să fiţi nu numai cea mai frumoasă Galerie din ţară, dar şi cea mai disciplinată. Altfel, BANII PENTRU FOTBAL se vor transforma în BANII PENTRU AMENZI.
În acest din urmă caz vom fi obligaţi să activăm „Opţiunea doi”, adică mutarea locului de desfăşurare a jocurilor noastre de acasă pe „Naţional Arena”. Ar fi păcat ca perioada „Giuleşti” să se încheie din cauza indisciplinei suporterilor”, a scris George Copos, pe blogul personal.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.