Evenimentul Zilei > Actualitate > Copos îi închide uşa în nas lui Şumudică
Copos îi închide uşa în nas lui Şumudică

Copos îi închide uşa în nas lui Şumudică

George Copos, patronul clubului de fotbal Rapid Bucureşti, anunţă că Marius Şumudică nu are nicio şansă să antreneze în Giuleşti până când nu va obţine performanţă cu o altă echipă.

Marius Şumudică a demisionat din funcţia de antrenor principal al formaţiei FC Vaslui după eşecul suferit de „galben-verzi” la Braşov, scor 1-2. Gigi Becali, patronul Stelei, a lansat imediat varianta că „Şumi” va veni la Rapid, în locul lui Ioan Ovidiu Sabău. Finanţatorul „roş-albaştrilor” susţine că a aflat informaţia chiar din gura fostului „principal” al Vasluiului.
George Copos, patronul echipei Rapid, a menţionat însă că Şumudică nu are în acest moment nicio şansă să antreneze în Giuleşti. „Se vorbeşte pe la colţuri, plecându-se de la nişte afirmaţii deplasate ale domnului GI, că demisia lui Marius Şumudică de la Vaslui – demisie pe care nu o comentez, ea fiind un act de voinţă al său – ar putea fi urmată de o numire a acestuia ca antrenor la Rapid.
Există însă, după părerea mea, o mare problemă a lui Marius Şumudică. În doar câţiva ani, cariera lui de antrenor l-a dus pe băncile tehnice ale unor echipe importante din Liga I. Lista echipelor din Prima Ligă pe la care a trecut Marius este considerabilă: Astra, Gloria Bistriţa, Rapid, Braşov, Vaslui. Dacă luăm în considerare şi echipele Rocar, Berceni, Inter Gaz, Progresul şi Farul Constanţa, pe care le-a antrenat, lista devine impresionantă.
La nici una din aceste echipe, cu excepţia Rapidului, Marius Şumudică nu a stat mai mult de o jumătate de sezon… Niciunul dintre proiectele în care a fost implicat Marius nu s-a finalizat.
Performanţa nu se realizează nici cu orgolii, nici cu ambiţii, nici cu nervi. Atâta timp cât Marius nu va reuşi să aibă un parcurs de cel puţin 2 ani la o echipă, cu care să facă performanţă reală, problema revenirii lui în Giuleşti nu se pune, atâta timp cât eu răspund de destinele Rapidului!
Clubul nostru are un antrenor bun, în care continuăm să credem şi în care vom crede şi mai mult peste doi ani. Motiv pentru care demersuri făcute pe lângă suporteri, sponsori, ori apropiaţi ai echipei nu vor avea nicio şansă de reuşită. Ar fi bine ca ele să înceteze”, a scris Copos astăzi, pe blogul personal.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: